Administraţia locală din oraşul Techirghiol, ajutor pentru copiii cu dizabilităţi

263
Administraţia locală din oraşul Techirghiol, ajutor pentru copiii cu dizabilităţi - techirghiol-social-1706884793.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, a anunţat faptul că şi în acest an administraţia locală va avea grijă de persoanele cu divesre probleme, în special copiii, cu dizabilităţi.

Hotărârea s-a luat în urma unei şedinţe de Consiliu Local în oraşul Techirghiol.

„Consider că autoritatea locală trebuie să intervină şi să sprijine familiile care au nevoie, lucru pe care noi l-am făcut în fiecare an prin alocarea de resurse financiare din bugetul local. Aşa a luat naştere şi programul de ajutorare financiară a copiilor încadraţi în grad de handicap grav.

În şedinţa Consiliului Local a fost adoptată o hotărâre prin care continuăm acest program şi în 2024, şi pe această cale doresc să mulţumesc încă odată colegilor din Consiliul Local pentru că au sprijinit acest proiect. Astfel, şi anul acesta alocăm suma de maxim 2.000 lei / lună / beneficiar pentru decontarea facturilor de plată a serviciilor de recuperare medicală de specialitate pentru copiii încadraţi în grad de handicap grav din oraşul Techirghiol.

Încă odată le mulţumesc consilierilor locali că au înţeles necesitatea acestui sprijin financiar, şi îi asigur pe reprezentanţii familiilor care au copii încadraţi în grad de handicap grav că vor avea mereu sprijinul meu, în calitate de primar, şi al Consiliului Local”, a transmis Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0556 secunde