Aleșii județeni au transferat cele 25 de apartamente cumpărate pentru medici în subordinea spitalului

128
Aleșii județeni au transferat cele 25 de apartamente cumpărate pentru medici în subordinea spitalului - alesiijudetenisedintaconsiliulju-1403887739.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni s-au reunit, vineri, în ședință extraordinară, la ora 12.00, în sala Remus Opreanu din cadrul Prefecturii Constanța. Pe ordinea de zi au fost șase proiecte de hotărâri, toate acestea fiind inițiate de vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir.

Unul dintre acestea a vizat însușirea unor bunuri imobile în domeniul privat al județului Constanța, în timp ce un alt proiect a făcut referire la transmiterea unor bunuri imobile, proprietate privată a județului Constanța, din administrarea Consiliului Județean Constanța în administrarea Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța. Mai exact, a fost vorba de transferul celor 25 de apartamente cumpărate de CJC pentru medici în administrarea spitalului.

Ordinea de zi a mai prevăzut și proiecte ce au vizat aprobarea modificării Programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri pentru anul 2014 finanțate din bugetul Consiliului Județean Constanța, aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, precum și aprobarea rectificării bugetului județean pe anul 2014. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6473 secunde