Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă! Se vor vota mai multe proiecte legate de cultură

553
Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă! Se vor vota mai multe proiecte legate de cultură - fondcjc-1674989080.jpg

Articole de la același autor

Consilierii judeţeni din Constanţa au fost convocaţi în şedinţă ordinară pentru marţi, 31 ianuarie, cu începere de la ora 13.00. Pe ordinea de zi se află 36 de proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Unul dintre acestea este proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul Consiliului Județean Constanța și al instituțiilor publice aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Un alt proiect pe care aleşii judeţeni îl vor vota este proiectul de hotărâre privind avizarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale-orașul Hârșova pentru anul 2023.

Cazurile sociale din Agigea sunt şi ele importante pentru consilierii judeţeni, astfel că pe ordinea de zi există şi proiectul de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreținere, a contribuției lunare de întreținere datorate de beneficiarii, aparținătorii, susținătorii și/sau de reprezentanții legali ai acestora, pentru serviciile furnizate de Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea în anul 2023, precum și procedura de stabilire și de încasare a contribuției lunare de întreținere.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa nu au uitat de instituţiile de cultură pe care le au în subordine. Aşadar, pe ordinea de zi există trei proiecte care fac referire la unele instituţii din cultură din oraşul de la malul mării. Este vorba despre aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, a Listei de Investiții și a Programului de Evenimente Culturale, pe anul 2023, pentru Muzeul de Artă Constanţa, aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, a Listei de Investiții și a Programului de Evenimente Culturale, pe anul 2023, de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța, „Căluțul de mare” şi aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, a Listei de Investiții și a Programului de Evenimente Culturale, pe anul 2023, pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanţa.

De asemenea, aici mai găsim şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, Listei de investiții şi Programului de evenimente culturale, pe anul 2023, de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, dar şi cel privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, a Listei de Investiții și a Programului de Evenimente Culturale, pe anul 2023, pentru Teatrul de Stat Constanţa.

Consiliul Judeţean Constanţa a intrat de-a lungul timpului în posesia mai multor terenuri, iar acum aleşii judeţeni vor vota proiectul de hotărâre privind aprobarea preluării bunului imobil situat în Municipiul Constanța, Județul Constanța, str. Bărăganu, nr.2-4 Cimitirul Ortodox Central, din domeniul public al Municipiului Constanța în domeniul public al Județului Constanța.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele aflate pe ordina de zi a şedinţei de marţi. Şedinţa se va desfăşura în format fizic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5924 secunde