Primăria Hârşova montează indicatoare pentru interzicerea opririi vehiculelor de mare tonaj

242
Primăria Hârşova montează indicatoare pentru interzicerea opririi vehiculelor de mare tonaj - harsovaindicatoare-1674989127.jpg
Hârşova este unul dintre oraşele unde deseori opresc pe străzi vehicule de mare tonaj. Acest lucru ar putea fi periculos pentru infrastructura din localitate. Tocmai din acest motiv administraţia locală din Hârşova a luat decizia de a monta 13 indicatoare cu semnul „interzis” pentru ca aceste camioane sau tiruri să nu mai staţioneze în anumite zone.

„În urma mai multor sesizări venite din partea dumneavoastră și pentru a crește gradul de confort și siguranță pentru cetățenii orașului, Primăria Orașului Hârșova a obținut avizul pentru montarea unui număr de 13 indicatoare care interzic sau restricționează accesul vehiculelor cu masa mai mare de 7.5 tone pe drumurile din localitate. Toate schimbările avizate sunt menite să realizeze o configurație rutieră care să permită desfășurarea traficului auto în condiții de continuitate, confort și securitate, precum și prevenirea avariilor la sistemul de alimentare cu apă potabilă a orașului, cauzate de autovehiculele de tonaj mediu și greu”, au transmis reprezentanţii Primăriei Hârşova.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8057 secunde