Primăria Hârşova ia măsuri în ceea ce priveşte trecerile de pietoni din localitate

226
Primăria Hârşova ia măsuri în ceea ce priveşte trecerile de pietoni din localitate - harsovacirculatie-1674656222.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din oraşul Hârşova are grijă de viaţa cetăţenilor şi ia măsuri în ceea ce priveşte traficul rutier din localitate.

Astfel, Primăria Hârşova a luat legătura cu reprezentanţii IPJ Constanţa pentru a desfiinţa anumite treceri de pietoni care pot fi periculoase şi pentru a le reaviza pe unele.

„Pentru o configurație rutieră care să permită desfășurarea traficului auto și pietonal în condiții de continuitate, confort și securitate, precum și pentru a preveni evenimentele de circulație apărute ca urmare a neacordării priorității de trecere pietonilor, Primăria Orașului Hârșova a transmis o solicitare către I.P.J Constanța, în vederea reavizării trecerilor de pietoni conforme și desființării celor care reprezintă un risc pentru pietonii și șoferii hârșoveni. În acest sens, Primăria Orașului Hârșova vă aduce la cunoștință faptul că Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța a reavizat 41 de treceri de pietoni din localitate, conform fotografiilor atașate postării. Trecerile de pietoni care nu au fost reavizate de către I.P.J Constanța vor fi desființate în cel mai scurt timp, prin eliminarea indicatoarelor specifice și a marcajelor rutiere .

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în localități, în lipsa locurilor marcate ori/și semnalizate cu indicatoare, pietonul poate traversa pe la colțul străzii, numai după ce s-a asigurat că o poate face în siguranță pentru el și pentru ceilalți participanți la trafic”, a transmis Primăria Hârşova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde