Aleşii judeţeni din Constanţa vor vota proiecte pentru reabilitarea mai multor drumuri

371
Aleşii judeţeni din Constanţa vor vota proiecte pentru reabilitarea mai multor drumuri - fond-sedinta-cjc-1711462971.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, i-a convocat pe aleşii judeţeni în şedinţă ordinară pentru miercuri, 27 martie, cu începere de la ora 10:00. Pe ordinea de zi se află nu mai puţin de 19 proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Consilierul judeţean Răzvan Filipescu de la PRO România, a iniţiat proiectul de hotărâre privind aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Comunei Amzacea pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea bunurilor imobile, având numerele cadastrale 102931, 102942, 102935 și 102939, proprietate publică a UAT Comuna Amzacea, din domeniul public al UAT Comuna Amzacea în domeniul public al UAT Județul Constanța. Practic este vorba despre patru imobile care ar trebui să ajungă în proprietatea Consiliului Judeţean Constanţa.

Aleşii judeţeni vor vota şi pentru reabilitarea unui centru de îngrijire pentru persoane vârstnice care se află în comuna Agigea.

Mai exact, este vorba despre proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Reabilitare, modernizare, recompartimentare și dotarea imobilelor existente în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din sistemul de asistență socială (CIA Delfinul Agigea)”.

Bugetul de venituri şi cheltuieli al judeţului Constanţa este foarte important astfel că pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța pe anul 2024.

Aşa cum ne-am obişnuit, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa s-au ocupat, până în prezent, de reabilitarea câtorva drumuri din judeţ. Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se află în acest sens şi proiectele de hotărâre privind aprobarea proiectului Modernizarea DJ 393, tronson Techirghiol - Arsa” și a valorii totale conform Deviz General Actualizat în luna decembrie 2023, aprobarea proiectului „Modernizarea DJ 391, tronson Tuzla – Biruința” și a valorii totale conform Deviz General Actualizat în luna decembrie 2023 şi actualizarea indicatorilor tehnico - economici aferenți proiectului „Reabilitarea și modernizarea drumurilor județene DJ226A tronsonul DN22/Tariverde – Cogealac și DJ 226B tronsonul Cogealac – Grădina – Pantelimon – DN2A/Crucea”.

Totodată, aleşii judeţeni vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Comunei Băneasa pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea unor bunuri imobile (terenuri A532/131 - 630mp și A532/135 - 1950 mp), proprietate publică a Comunei Băneasa, din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța. Mai exact este vorba despre mai multe imobile care se află pe un teren unde în viitorul apropiat ar putea să se construiască un centru pentru persoanele care au probleme cu drogurile sau alcoolul.

Şedinţa va avea loc în format fizic şi se va desfăşura în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6092 secunde