Aleșii locali au votat! Cartierul "Nenciu Stoian" din Techirghiol va fi reabilitat

769
Aleșii locali au votat! Cartierul
În ultima şedinţă a Consiliului Local Techirghiol au fost aprobate o serie de hotărâri cu impact direct asupra calităţii vieţii în oraş.

Potrivit primarului Iulian Soceanu, a fost aprobată o hotărâre privind finanţarea dezvoltării şi extinderii reţelei electrice de distribuţie de interes public în zona Cartier Nenciu Stoian, etapa I. Este vorba despre un proiect în valoare de peste 1,1 milioane lei din care 50% reprezintă cofinanţarea Consiliului Local Techirghiol.

De asemenea, a mai fost aprobată hotărârea privind indicatorii tehnico-economici pentru „Executarea Lucrărilor pentru Realizarea de Acces la Organizările de Şantier privind Realizarea Investiţiilor la Lotizările din Zona Nenciu Stoian”.

Ultima hotărâre aprobată a fost cea privind „Executarea de Lucrări la Trotuarele Degradate” pe străzile Bulevardul Victoriei, tronson cuprins între str. Dr. Victor Climescu şi str. Mihai Viteazu, str. Nicolae Bălcescu, tronson cuprins între str. Piaţa Republicii şi str. Răscoala din 1907, str. Muncii, tronson cuprins între Dr. Ion Tataran si str. A.I. Cuza, str. Ecaterina Teodoroiu, tronson cuprins între str. Piaţa Republicii şi str. Muncii, str. Eroilor şi str. Dr. Ion Tataran.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4976 secunde