Alina Gorghiu: „Ne dorim continuarea coaliţiei în termeni de respect, de cooperare loială”

228
1
Alina Gorghiu: „Ne dorim continuarea coaliţiei în termeni de respect, de cooperare loială” - gorghiu-1667227105.jpg
Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că PNL doreşte continuarea colaborării în coaliţia de guvernare în termeni de respect, de cooperare loială între cele trei partide, menţionând că nu trebuie uitat faptul că liberalii au mărit de două ori pensiile, iar a treia creştere va fi de la 1 ianuarie 2023, ţinându-se cont de rata inflaţiei.

Gorghiu a fost întrebată, la Parlament, cum comentează afirmaţiile liderului social-democrat, Marcel Ciolacu, potrivit cărora nu este exclus să se renunţe la parteneriatului cu PNL dacă liberalii vor mai ataca membri ai PSD.

„Zâmbesc, zâmbesc pentru că nimeni nu ar trebui să fie supărat în această coaliţie, cu atât mai puţin colegii noştri de coaliţie, pentru că au beneficiat de respectul instituţional al Partidului Naţional Liberal. De altfel, singurul lucru pe care colegii din PNL, inclusiv eu, l-am subliniat în aceste zile a fost unul foarte clar - ne dorim continuarea acestei coaliţii în termeni de respect, de cooperare loială între cele trei partide, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să spunem adevărul. Adevărul pe care l-am spus cu ocazia evenimentelor la care am participat şi eu şi colegii mei a fost unul pe care nimeni, dar chiar nimeni nu îl poate contesta şi anume PNL, singur la guvernare, a mărit de două ori pensiile”, a precizat Gorghiu.

Comentează știrea

Constantin
1 noiembrie 2022
Erorile neamului vanzator

S-a îmbolnăvit și ea de ciuma, la fel ca Johanis! PSD-istii s-au vindecat de ciuma,dar s-au îmbolnăvit de "pupindoseala"!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4497 secunde