Amenințări cu bătaia în Parlament între AUR și PSD. "Te calc în picioare!"

319
Amenințări cu bătaia în Parlament între AUR și PSD.
Un nou scandal în Parlament, în care protagoniști sunt aleși ai formațiunii politice AUR, a izbucnit marţi. Nemulțumiți că un proiect de lege pe care ei îl susțineau nu a reușit să treacă de votul majorității, l-au confruntat pe liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis.


Atitudinea agresivă s-a răsfrânt și asupra jurnaliștilor. Discuția a degenerat în jigniri și amenințări cu bătăia. Unul dintre aleșii implicați în scandal este deputatul constănţean AUR, Dumitru Focșa.


Discuţiile au pornit după ce propunerea legislativă „Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.
La ieşirea din sală, Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

Dumitru Focşa: Băi, nesimțitule, valutistule!

Alfred Simonis: Dispari de aici!

Dumitru Focşa: V-a pus Ciolacu, aici. Eu sunt cetățean care îți plătește ție salariile, trădătorule!

Reporter: I-ați spus foarte clar: „Vrei să te bat aici?”


Dumitru Focşa: Nu așa îmi vorbește el mie! Da, i-am spus că îl calc în picioare. Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile.


Marţi, propunerea legislativă „Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român” a fost respinsă de Camera Deputaţilor, cu 229 voturi împotrivă, 30 pentru şi o abţinere.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde