Ciolacu i-a cerut ministrului Burduja să se uite cu atenţie la ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze

815
Ciolacu i-a cerut ministrului Burduja să se uite cu atenţie la ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze - 62357702-1702044371.jpg
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, vineri, ministrului Energiei, Sebastian Burduja, să se uite cu atenţie la ceea ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze, el arătând că a văzut că au apărut situaţii de furnizori care au crescut nefundamentat preţurile, de vreme ce în toată Europa acestea au scăzut şi adăugând că speră că şi ANRE se va sesiza.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în şedinţa de Guvern că vor fi alocate sumele necesare în vederea bunei funcţionări a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

”Îi cer domnului ministru al Energiei, Sebastian Burduja, să se uite cu atenţie la ceea ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze. Am văzut că au apărut situaţii de furnizori care au crescut nefundamentat preţurile, de vreme ce în toată Europa acestea au scăzut”, a spus premierul în şedinţă.

”E drept că nu se resimt în facturile populaţiei, unde există plafonare, dar aceste firme vin apoi la stat ca să le decontăm noi diferenţa faţă de preţul plafonat. Vă rog să verificaţi situaţia. Sper că şi ANRE se va sesiza”, a mai spus premierul Ciolacu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3298 secunde