Comandamentul operațional de iarnă a fost convocat, ieri, de urgență

1022
În după-amiaza zilei de ieri, prefectul Claudiu Palaz a convocat de urgență coordonatorii structurilor militare și membrii Grupului de suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomene meteorologice periculoase, pentru a analiza situația din județ, ca urmare a actualei situații meteorologice.
Principalele probleme puse în discuție au fost starea drumurilor, situația alimentării cu energie și căldură, Spitalul Județean Constanța reprezentând un subiect asupra căruia s-a insistat cu precădere. Dan Căpățână, directorul Spitalului Județean, a dat asigurări că în eventualitatea unei avarii la alimentarea cu energie, va intra în funcțiune generatorul electric, pentru a evita întreruperea activității medicale.
Conform raportărilor făcute de inginer-șef Daniel Savu, reprezentantul Enel Distribuție "DOBROGEA" SA, toate echipele acționează în județ pentru remedierea penelor de curent cauzate de fenomenele meteorologice nefavorabile. De asemenea, directorul RADET, Ilie Rachieru, a precizat că echipajele speciale intervin pentru repunerea în funcțiune a centralelor termice afectate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4152 secunde