Delegația permanentă a PNL se reunește, astăzi, pe agendă aflându-se posibile excluderi

90
1
Delegația permanentă a PNL se reunește, astăzi, pe agendă aflându-se posibile excluderi - crin-1369643072.jpg
Delegația permanentă a PNL se reunește, astăzi, la Palatul Parlamentului, pe agenda ședinței figurând, potrivit președintelui acestei formațiuni, Crin Antonescu, discuții privitoare la mai multe domenii, precum Sănătatea, posibil și Transporturile, dar și excluderea lui Andrei Chiliman din partid.

Pe 16 mai, Biroul Politic Național al PNL a decis convocarea Delegației Permanente a formațiunii pe data de 27 mai.

"Am luat hotărârea de a convoca Delegația Permanentă, forul cel mai larg al partidului între congrese (...), pe 27 mai și cu acea ocazie, desigur și un Birou Politic o va preceda. Vom avea discuții pe alte domenii, cu siguranță pe Sănătate, foarte probabil și pe Transporturi", anunța la acea dată Crin Antonescu.

Vineri, președintele PNL a declarat că subiectul privind excluderea din partid a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, unul dintre membri fondatori ai Inițiativei România Liberală, va exista pe agenda reuniunii Delegației Permanente a liberalilor. 

Comentează știrea

Bojidar
28 mai 2013
Nimeni nu e mai presus de lege.

Inițiativa România Liberală, creată de foștii membri P.N.L. Andrei Chiliman și Vlad Moisescu, se va alătura" pupatorilor de dos basist. Democratia nu este o forma perfecta dar alta mai buna nu s-a inventat. Chiliman si Moisescu au pierdut in P.N.L. atat la capitolul Democrație cat si la Meritocrație. Fireste ca este de dorit ca de-alde "gruparea lui Chiliman" sa plece din P.N.L. S-ar putea sa fie santajati de un D.N.A. basist si din aceasta cauza fac un joc dublu. Vezi dosarul de santaj Dan Diaconescu, Doru Pârv și Ghezea Mitruș cand a platit (Chiliman) sa nu fie dat in mass media un material cu niste achizitii publice dubioase. Sau Raportul Sterling (via Rompetrol - Patriciu), prin Contract a stabilit ca pretul concesiunii la petrol nu se mai modifica timp de 10 ani, in care se cere urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Sa nu uitam de scandalul dintre Rompetrol (Patriciu), pe de o parte, și Bursa de Valori București (BVB) și Comisia Națională a Valorilor Mobiliare (CNVM), Calin Popescu Tariceanu declarând că a cumpărat acțiuni Rompetrol, dar a fost o tranzactie "modestă, măruntă". Sunt doar doua exemple de dosare penale aflate in sertarele unui D.N.A. basist. Dar sa revenim la P.N.L. Nicio hotarare/decizie luata de Delegația Permanentă, Consiliul Național Executiv și Biroul Politic Central nu a fost contestata de "Gruparea lui Chiliman" decat in mass media. Conf. art. 16 alin. (1) lit. a) si lit. f) din STATUTUL PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL, aprobat la Congresul Extraordinar din 5 martie 2010, "Membrii Partidului Național Liberal (simpatizant, activ sau de onoare) au următoarele obligații: a.să cunoască și să respecte prevederile Statutului și ale Codului Etic al partidului; f. să nu exprime public luări de poziție contrare deciziilor sau hotărârilor organismelor statutare ale P.N.L." Democrația înseamnă reguli și standarde comune pentru toti membri. Nimeni nu e mai presus de lege, nici chiar Calin Popescu Tariceanu, Dihana Tusa, Andrei Chiliman sau Vlad Moisescu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2031 secunde