Delegație a Primăriei Cernavodă, vizită la Parlamentul European

357
Delegație a Primăriei Cernavodă, vizită la Parlamentul European - cernavoda-delegatie-1680284715.jpg

Articole recomandate

O delegație a Primăriei Cernavodă condusă de primarul Liviu Cristian Negoiță a vizitat sediul Parlamentului European, la invitația europarlamentarului Dan Motreanu. Din echipă au făcut parte primarul Liviu Cristian Negoiță, viceprimarul Șerif Cîrlaji și consilierii locali din Cernavodă.

„În Cernavodă, PNL deține postul de primar, cel de viceprimar și zece din cei 17 consilieri locali, semn că locuitorii orașului au încredere în soluțiile propuse de colegii mei. Am discutat despre activitatea pe care o desfășor în comisii, în plen și la grupul politic PPE. Le-am reamintit faptul că Parlamentul European a votat propunerea ca energia nucleară și gazele naturale să poată fi folosite în tranziția către o economie verde. Aceasta va permite inclusiv construcția a două reactoare noi la centrala nucleară de la Cernavodă. Acest rezultat a venit în urma a numeroase eforturi depuse de delegația PNL în Parlamentul European, de către președintele Klaus Iohannis în Consiliul European și de către reprezentanții Guvernului României”, a transmis europarlamentarul PNL, Dan Motreanu.

Au mai fost discuții despre fondurile UE pe care România le poate accesa și s-a pus accent pe folosirea fondurilor europene.

„Colegii din Cernavodă sunt conștienți de aceste oportunități. Recent, Primăria din Cernavodă a semnat un contract pentru reabilitarea și modernizarea spitalului orășenesc. Proiectul este în valoare de 21,9 milioane de lei și este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”, a concluzionat europarlamentarul liberal Dan Motreanu. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4301 secunde