George Simion: „În Parlament continuă seria legilor nocive”

128
George Simion: „În Parlament continuă seria legilor nocive” - aur-simion-1684326201.jpg

Articole de la același autor

Liderul AUR, George Simion, a declarat miercuri că în Parlament se discută o serie de legi nocive, antinaţionale şi anticreştine.

„Vrem să anunţăm că în viitoarea majoritate parlamentară AUR va abroga PL-x 145. Toţi am votat împotriva acestei legi antinaţionale şi anticreştine. Ce încearcă să facă actuala coaliţie, după sarabanda de legi votată săptămâna trecută, acum vine cu această lege care vine să sancţioneze demonstraţiile publice, care pot tulbura liniştea publică şi care a fost respinsă de colegii de la Senat şi care este total antidemocratică”, a spus Simion la conferinţa săptămânală de presă a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).

Potrivit liderului AUR, proiectul de lege care face referire la executorii judecătoreşti îşi urmează traseul parlamentar, iar pe ordinea de zi a şedinţei de plen de miercuri a apărut legea Ciucă-Bode care prevede închisoarea pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordini publice.

George Simion a adăugat că, pentru că parlamentarii AUR au avut curaj să se opună PL-x 145, aceştia au fost sancţionaţi de către majoritatea PSD-PNL-UDMR, cu sprijinul USR.

„Astăzi, (n.r. miercuri) în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, va fi discutată pentru raport PL-x 144/2023 prin care se creează cadrul legal prin care cetăţenii români să poată fi executaţi silit de instanţe judecătoreşti din spaţiul european şi chiar din Elveţia. Acest proiect de lege le va permite cetăţenilor spaţiului european şi celor din Elveţia să adere la corpul judecătoresc din România”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a AUR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.735 secunde