Deputatul constănţean, Bogdan Bola, aruncă săgeţi către actuala coaliţie. „Sunt rupţi de realitate”

2515
Deputatul constănţean, Bogdan Bola, aruncă săgeţi către actuala coaliţie. „Sunt rupţi de realitate” - bola-1684344530.jpg

Articole de la același autor

Fostul liberal, deputatul constănţean din Forţa Dreptei, Bogdan Bola, a vorbit despre ceea ce se întâmplă în această perioadă în PNL, şi mai ales în coaliţia de la guvernare. După ce a decis să părăsească PNL, Bola scoate în evidenţă aspectele negative care sunt prezente în interiorul formaţiunii liberale.

Deputatul nu ratează în nicio secundă oportunitatea de a da de pământ cu liderii PNL şi cu relaţia pe care aceştia o au cu cei din PSD.

„Singurul subiect pe care ar trebui să îl discute cei din conducerea PNL, dacă nu ar fi rupți de realitate, este încetarea imediată a rușinoasei întovărășiri cu PSD. Cum să se rupă cât mai repede de distrugătorul liberalismului, Iohannis. Cum să împiedice grozăvia politică de a îl înscăuna ca întâistătător al guvernului pe dușmanul electoratului de dreapta, populistul submediocru fabricat de sistem, Ciolacu. Cum să refacă o majoritate de centru dreapta care să dezvolte România și care să aibă voința politică de a face reformele necesare. Cum să îi arunce pe urmașii PCR lângă frații lor de populism din AUR”, a declarat Bogdan Bola.

Mai mult decât atât, Bogdan Bola vorbeşte despre funcţiile pe care cei din PNL şi PSD ar urma să şi le împartă între ei şi despre gravitatea faptului în cazul în care Marcel Ciolacu ar fi numit premier.

„În loc de asta, ei discută de împărțirea funcțiilor, de comasarea alegerilor, de funcția pe care ar trebui să o aibă Ciucă, de pact de neagresiune cu PSD, de cât de bine stau în sondaje, de ce să mai ciugulească la negocierile cu cei din coaliția toxică. Jalnică, nelegitimă și nedemnă adunătură ține astăzi în mână frâiele partidului care a fost odată PNL. Mânată de interese meschine, capabilă de orice compromis, oricât de compromițător ar fi, având vocația trădării celor care și-au pus speranțele în PNL. Ce nu înțeleg acești epigoni este că odată ce l-au pus premier pe Ciolacu și-au semnat condamnarea la irelevanță, au semnat actul de abdicare în fața inamicului politic, acceptând pe termen nedefinit rolul de vasali, de a doua roată la căruță și chiar riscul de a dispărea din viața publică. Iar trădarea lor, devenită definitivă va condamna România la o situație politică de o gravitate extremă, cu PSD la putere și cu aur în opoziție. Adică cu comuniștii vopsiți la putere și cu comuniștii machiați în opoziție”, a transmis Bola.

Totodată, Bogdan Bola a explicat de ce a luat decizia de a intra într-o nouă formaţiune, condusă de Ludovic Orban, şi anume Forţa Dreptei. De altfel, cei doi s-au întâlnit recent şi au discutat mai multe probleme pe care le are clasa politică din România, dar şi din Constanţa.

„Am luat decizia de a construi Forța Dreptei tocmai pentru că am intuit riscul major ca PNL să intre în faliment politic și pentru a asigura supraviețuirea politică a liberalismului în societatea românească și formarea unui pol de coagulare a celor care vor să continue lupta politică împotriva populismului, minciunii, clientelismului, abuzului de putere, corupției, manipulării și minciunii, transformate de avatarurile FSN în politică de stat”, a concluzionat deputatul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5727 secunde