Deputatul Bogdan Bola: "Coaliţia vrea să le ia totul celor care muncesc"

772
Deputatul Bogdan Bola:

Articole de la același autor

După ce a părăsit Partidul Naţional Liberal şi s-a alăturat formaţiunii „Forţa Dreptei”, condusă de Ludovic Orban, deputatul constănţean Bogdan Bola face multe lucruri care, în opinia sa, sunt benefice pentru întreaga populaţie, atât din judeţul nostru cât şi din toată ţara. Bola acuză coaliţia PNL-PSD-UDMR că acţionează împotriva românilor prin diferitele decizii pe care cei care o formează le iau.

Preşedintele „Forţa Dreptei” filiala Constanţa, explică faptul că această coaliţie este foarte nocivă şi are şi argumente. Bogdan Bola îi acuză pe aceştia că au crescut impozitul pe dividente şi au scăzut plafonul pentru microîntreprinderi.

Mai mult decât atât, deputatul a depus, alături de mai mulţi colegi, un proiect de lege care vine în ajutorul întreprinderilor şi al celor care îşi desfăşoară activitatea în interiorul acestora.

Bola vorbeşte, printre altele, şi despre eliminarea impozitării bacşişului care le este oferit ospătarilor.

„Guvernarea condusă de PSD, la care s-au aciuat PNL-ul de azi și UDMR ca accesorii, este una dintre cele mai nocive din ultimii ani. Șefii celor trei formațiuni au făcut anunțuri peste anunțuri că nu vor majora taxele și impozitele românilor, însă au adoptat fără rețineri Ordonanța 16/2022. Ce au făcut prin aceasta? Ei bine, au crescut impozitul pe dividende de la 5% la 8%, au scăzut plafonul pentru microîntreprinderi de la un milion de euro la jumătate de milion de euro, au majorat pragurile pentru plata contribuțiilor sociale și de asigurări de sănătate pentru PFA și câte și mai câte. Practic, vor să ia tot de la cei care muncesc, nu să oprească lenea și furtul.

De aceea am depus, alături de colegii mei deputați dini Forța Dreptei, un proiect de lege prin care se revine la cota de impozit de 5% pe dividende, se revine la pragul de 1 milion de euro până la care o companie poate aplica regimul simplificat de impozit de 1% din venit, se elimină supraimpozitarea contractelor part-time, revenim la baza de calcul al CASS de 12 salarii minime pentru persoanele care obțin venituri din activități independente, eliminăm impozitarea bacșișului cu 10% şi se elimină obligația de plată a impozitului în cotă de 80% din diferența dintre valoarea terenurilor agricole de la data vânzării și cea de la data cumpărării în cazul vânzării terenurilor agricole din extravilan înainte de împlinirea a 8 ani de la cumpărare.

Toate aceste modificări le-am introdus într-un proiect de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative pentru reducerea poverii fiscale. Acestea sunt măsuri liberale, sănătoase pentru populație. Guvernele nu trebuie să facă viața un calvar pentru oameni. Coaliția toxică PSD-PNL-UDMR nu poate crește veniturile la buget decât prin hoție, băgând mâna adânc în buzunarul românilor.

Ne dorim ca Forța Dreptei să fie mereu un partid care va ține partea antreprenorului și angajatului român”, a transmis Bogdan Bola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1044 secunde