Gheorghe Slabu își lansează candidatura pentru Camera Deputaților

999
10
Gheorghe Slabu își lansează candidatura pentru Camera Deputaților - gheorgheslabu1329400085133120918-1352496512.jpg
Președintele Organizației Județene a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Constanța, Gheorghe Slabu, își lansează, sâmbătă, candidatura pentru un mandat de deputat în Colegiul 9. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 11.00, la Clubul SNC.
În cadrul evenimentului, Gheorghe Slabu va prezenta și prioritățile pe care le are partidul pe care îl reprezintă.


Comentează știrea

Lite
10 noiembrie 2012
fsd

Ce fata de infractori au astia de la PPDD.

Unu
10 noiembrie 2012
Creier spalat

Pt fsd. Analfabetule, ai gresit! Pe tine te cheama "psd"!! Dar cred ca mai degraba, te cheama ma-ta acasa! ( la PSD probabil fraza suna" m-ai degraba te cheama măta")

Părerologul de Constanța
10 noiembrie 2012
Priorități PP DD iste...

Oportuniștii și fripturiștii,mitomanii și șantajiștii sunt adevărații candidați ai senzaționalului partid...după chipul și asemănarea tătânelui știrb...numai așa ar putea măscăriciul național Dan Senzaționalicescu să cumpere pentru poporul pe care se sprijină din greu și ..."la greu"...câte un combinat...pe ici,pe colea...iar pentru el,câte un elicopter,submarin sau alte minuni...Totala lipsă de seriozitate și substanță a acestui partid, PP DD, nesancționată de legile strâmbe care ne guvernează, oportunismul ridicat la rang de politică populară,au creat posibilitatea unor bufoni locali de a candida...cu oarecare șanse de succes...astfel,au apărut peste noapte o serie întreagă de candidați,de genul lui Gigel Frone...care,culmea, au și șanse de a accede în Parlamentul României...chiar dacă nu îl vor cuceri cu totul...Diferența este că Gigel Frone,cel veritabil...mai și cântă,sărmanul...dincolo de aspectul său, care stârnește zâmbete răutăcioase...pe când,aceste caricaturi,lansate pe post de candidați...acești Gigei și Gigele,pe care se sprijină șmenarul șef, Dan Senzaționalicescu,îngroașă caricatura acestui partid la cote nebănuite ! Lansați din rândul "oamenilor muncii' sau scuipați din alte partide ,s-au adunat aici,să spargă parlamentul prin prestația lor dezastruoasă...și să ne spargă pe noi "la dinți"...să ne săturăm odată pentru întotdeauna de partidele cu doctrine cizmărești...vă mai amintiți de cizmarul de tristă amintire...cu poporul...pentru popor...?!

vasi
10 noiembrie 2012
slabu'?

fratilor, nu va amintiti de ex directorul HOT de la apc? asta are tupeu sa devina parlamentar? chiar asa am ajuns? tati puscariabilii (si puscariasii) vor in Parlametul ROMANIEI? Haida de! Votati usl?votati mazare?votati pp dd? Mai ganditi-va!

PP-DD
11 noiembrie 2012
Parerologul de Constanta

Ti-am citit de-a lungul timpului postarile. Reprezinti categoria cea mai nociva a populatiei in acest moment: fite de intelectual, faci pe analistul politic( de provincie) dar te ascunzi dupa un pseudonim, nu vei avea initiativa in viata ta!! Te dai intelectual dar traiesti din banii vreunui derbedeu care s-a imbogatit peste noapte! Nu are nimeni nevoie de parerile tale. Du-te la munca, deschideti o mica afacere si nu mai sta ca un sobolan in spatele tastaturii facand pe inteligentul!!

inderjoschi
12 noiembrie 2012
adevărat

Dragă domnule te înșeli! Cum poți să afirmi că au față de infractori? Ei sunt modelul complet al infractorului! Te rog să-ți revizuiești analizele asupra acestor indivizi. Era să scriu oameni dar este prea mult pentru ei!

Răspuns la: fsd
Adăugat de : Lite, 10 noiembrie 2012
Ce fata de infractori au astia de la PPDD.
inderjoschi
12 noiembrie 2012
inși și acoliți

Gașca PPDD și simpatizanții lor vă arătați capacitatea `telectuală! Așa este când nu ai circumvoluțiuni (caută în cartea aceea groasă pe care scrie DEX și ai să afli că circumvoluțiunea nu este o înjurătură)!

Răspuns la: Creier spalat
Adăugat de : Unu, 10 noiembrie 2012
Pt fsd. Analfabetule, ai gresit! Pe tine te cheama "psd"!! Dar cred ca mai degraba, te cheama ma-ta acasa! ( la PSD probabil fraza suna" m-ai degraba...
inderjoschi
12 noiembrie 2012
dar tu?

Stimabile, unii oameni se ascund după un pseudonim. dacă te consideri superior acestora nu critica folosind la rându-ți o mască. Dacă ești bărbat (mă rog, poți fi și femeie) ieși din neant și susțineți ideile. Asta dacă le ai căci dacă nu mai bine taci!

Răspuns la: Parerologul de Constanta
Adăugat de : PP-DD, 11 noiembrie 2012
Ti-am citit de-a lungul timpului postarile. Reprezinti categoria cea mai nociva a populatiei in acest moment: fite de intelectual, faci pe analistul...
inderjoschi
12 noiembrie 2012
dar tu?

Stimabile, unii oameni se ascund după un pseudonim. dacă te consideri superior acestora nu critica folosind la rându-ți o mască. Dacă ești bărbat (mă rog, poți fi și femeie) ieși din neant și susțineți ideile. Asta dacă le ai căci dacă nu, mai bine taci!

Răspuns la: Parerologul de Constanta
Adăugat de : PP-DD, 11 noiembrie 2012
Ti-am citit de-a lungul timpului postarile. Reprezinti categoria cea mai nociva a populatiei in acest moment: fite de intelectual, faci pe analistul...
Popandau
17 noiembrie 2012
Stau stramb si gandesc

cum se face ca un miliardar a reusit sa pacaleasca atatia fraieri ca va aduce fericirea celor napastuiti ?Unul care merge-n Bentley nu poate decat sa spuna povesti, ca in noptile cand o cauta pe o disparuta...Singura lui nota de 10+ o are pt oprirea vanzarii Oltchimului. In rest, sa-si plateasca datoriile la Stat si angajatii la timp ....

Răspuns la: slabu'?
Adăugat de : vasi, 10 noiembrie 2012
fratilor, nu va amintiti de ex directorul HOT de la apc? asta are tupeu sa devina parlamentar? chiar asa am ajuns? tati puscariabilii (si...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3687 secunde