Gigi Chiru a intrat în cursa pentru președinția PDL Constanța

1918
Gigi Chiru a intrat în cursa pentru președinția PDL Constanța - 4830e4b857e91acf3e377ee85d3a9c4c.jpg
Directorul Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcții Constanța, democrat-liberalul Christian Gigi Chiru, actualmente vicepreședinte la PDL Constanța, și-a făcut publică, vineri, candidatura la funcția de președinte al Organizației Jude-țene a PDL Constanța.
Solicitarea a fost trimisă, în urmă cu două zile, către Biroul Permanent Național al PDL, unde a fost înregistrată și validată.
"Oficial, sunt în campanie electorală pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța. Până în data de 6 martie, îmi voi prezenta public echipa cu care mă pregătesc să câștig alegerile", a declarat Chiru.
El a mai precizat că are susținerea mai multor colegi de partid și că este convins că va câștiga funcția de președinte al PDL Constanța.
Chiru a spus că, în momentul în care își va prezenta echipa care îl va ajuta să câștige cea mai mare funcție pe plan local la PDL, își va face cunoscut și programul cu care speră să revigoreze filiala de la malul mării.
"Trebuie să ne apucăm de treabă. Acesta este primul pas pentru a întrerupe dominația PSD după anul 2012, în județul Constanța", a mai declarat Christian Gigi Chiru.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, liderii PDL de la Centru au stabilit data alegerilor pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța. Drept urmare, alegerile interne din cadrul filialei PDL de la malul mării vor avea loc la data de 12 martie.
Până vineri, fuseseră depuse trei candidaturi, care au și fost validate de Biroul Permanent Național al PDL, respectiv, Mircea Banias, Paul Brânză și Christian Gigi Chiru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : 2 în 1 la PDL Constanța
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Social : "Îl dau pe Mazăre pe mâna procurorilor!"
Pagina a fost generata in 0.3285 secunde