Investiții de milioane de euro. În comuna Mihail Kogălniceanu va fi amenajat un nou parc fotovoltaic

775
Investiții de milioane de euro. În comuna Mihail Kogălniceanu va fi amenajat un nou parc fotovoltaic - comuna-mihail-kogalniceanu-1699218067.jpg

Articole recomandate

S.C. Wind Energy Delta S.R.L. a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare a unui proiect de amenajare a unui parc fotovoltaic în extravilanul comunei Mihail Kogălniceanu de 10mw. Investiția se ridică la patru milioane de euro și, potrivit hărții atașate în memoriul de prezentare suprafața de teren se află în apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu.

S.C. Wind Energy Delta S.R.L., firmă cu sediul în Constanța, Bulevardul I. Ghe. Duca, nr. 32, Camera 1, Constanța și urmărește obținerea Autorizației de Construire în conformitate cu Certificatul de Urbanism nr. 13 din 15.02.2023 emis de Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu.

Amplasamentul centralei fotovoltaice este situat în partea de sud a localității Mihail Kogalniceanu, la aproximativ 3,5 mm de aceasta, iar terenul, în suprafață de 100.000 mp se află în proprietatea soților Vanghele și Maria Dumitru, categoria de folosință a terenului fiind de teren arabil.

Pentru promovarea proiectului S.C. Wind Energy Delta S.R.L. a obținut sau e în curs de obținere a tuturor acestor avize și acorduri, se mai arată în memoriul de prezentare al proiectului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5252 secunde