Liberali din Constanţa, în delegaţie la Parlamentul European. „A fost o vizită extrem de utilă”

1533
Liberali din Constanţa, în delegaţie la Parlamentul European. „A fost o vizită extrem de utilă” - x-delegatie-pnl-constanta-1707044082.jpg

Articole de la același autor

O delegație formată din membri OFL, TNL și SNL Constanța a vizitat Parlamentul European de la Bruxelles, la invitația europarlamentarului Siegfried Mureșan

La invitația europarlamentarului PNL Siegfried Mureșan, timp de două zile, 100 de membrii PNL din țară, printre care și Constanța, au vizitat Parlamentul European de la Bruxelles. Delegația din Constanța a fost formată din 20 de membri din OFL, TNL și SNL Constanța.

„Împreună cu colege și colegi din OFL, TNL și SNL Constanța am vizitat Parlamentul European de la Bruxelles în perioada 29-31 ianuarie. Am fost în capitala Uniunii Europene 20 de constănțeni liberali împreună cu colegi din județele Hunedoara, Brăila și Teleorman la invitația europarlamentarului PNL, Siegfried Mureșan. A fost o vizită extrem de utilă atât pentru mine cât și pentru colegii mei având în vedere că europarlamentarul Siegfried Mureșan a fost cel care ne-a ghidat și ne-a povestit despre mecanismele legislativului european. Tot Siegfried Mureșan ne-a transmis că că Partidul Popular European – familia politică a PNL – va câștiga alegerile europene în 2024. Îi mulțumim colegului nostru europarlamentar pentru oportunitatea oferită!”, a transmis Adriana Câmpeanu, președinta OFL Constanța.

„M-am întâlnit în Parlamentul European cu 100 de colegi din Partidul Național Liberal, tineri și aleși locali din județele Hunedoara, Constanța, Brăila și Teleorman. Le-am transmis clar că Partidul Popular European – familia politică a PNL – va câștiga alegerile europene în 2024. Vom forma o majoritate proeuropeană în Parlamentul European și vom continua să apărăm interesele românilor și ale tuturor cetățenilor europeni. Vom câștiga alegerile deoarece venim cu soluții concrete la problemele oamenilor. Partidul Popular European și Partidul Național Liberali oferă soluții la problemele fermierilor, întreprinderilor și regiunilor din România și din Europa. Partidele extremiste și antieuropene vor doar să destabilizeze societatea pentru a ajunge în funcții de conducere, așa cum încearcă peste tot în Europa, dar nu vin niciodată cu propuneri serioase care să ajute oamenii. Tocmai de aceea, partidele extremiste nu vor avea o majoritate în Parlamentul European după alegerile din 2024, iar cele care vor ajunge în Parlament vor rămâne izolate și, din fericire, nu vor putea lua decizii care să afecteze negativ România”, a declarat europarlamentarul liberal, Siegfried Mureșan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7615 secunde