Consilierul Alexandru Nazîru: Se construiește o nouă parcare în cartierul Tomis Nord

1477
Consilierul Alexandru Nazîru: Se construiește o nouă parcare în cartierul Tomis Nord - consilier-o-noua-parcare-1706439225.jpg

Articole de la același autor

Consilierul local din cadrul municipiului Constanța, liberalul Alexandru Nazîru, a anunțat că se lucrează la amenajarea unei noi parcări în cartierul Tomis Nord.

Un nou proiect este în lucru, datorită colaborării dintre administrația locală, consilierii locali PNL Constanța și comunitate. Este vorba despre o nouă parcare în cartierul Tomis Nord. Anunțul a fost făcut de consilierul local PNL Constanța, Alexandru Nazîru.

„Sunt încântat să vă anunț că a început amenajarea parcării din spatele blocului O6, cartier Tomis Nord, un proiect mult așteptat și solicitat de către locuitori. Această realizare reprezintă rodul colaborării strânse dintre echipa noastră și comunitatea locală, și demonstrează angajamentul nostru comun pentru îmbunătățirea condițiilor de viață în cartier. Grație eforturilor noastre comune, am reușit să depășim provocările legate de acest spațiu și să facilităm începerea lucrărilor de către primărie. Acesta este un pas important spre crearea unui mediu mai organizat și accesibil pentru toți locuitorii”, a transmis Alexandru Nazîru, consilier local PNL Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8907 secunde