Bogdan Huțucă, președinte PNL: "În anii următori, Constanța va redeveni metropolă la Marea Neagră"

1535
Bogdan Huțucă, președinte PNL:

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a avut, ieri, o declarație de presă prin intermediul căreia a adus în discuție situația municipiului Constanța, la momentul actual, dar și perspectivele ce vizează finalizarea marilor proiecte.

„Cu toții observăm ce înseamnă Constanța în transformare și, în ciuda tuturor greutăților pe care le avem astăzi, terminarea proiectelor edilitare vor transforma municipiul într-o nouă bijuterie la malul Mării Negre. Sperăm ca, până la sfârșitul acestui an, Primăria Constanța să reușească să ajungă la 1 miliard de euro fonduri accesate pentru investiții care privesc modernizarea și dezvoltarea infrastructurii publice, bani care se vor regăsi în drumuri, creșe și grădinițe, școli, reabilitarea termică a blocurilor, construirea de noi spitale, monumente, transport public, termoficare și altele. Toate aceste investiții, adunate la un loc, vor schimba total fața municipiului și astfel, Constanța va deveni o metropolă la Marea Neagră, adică un centru economic, cultural, universitar, sportiv, o zonă de noi investitori.

Constanța avea nevoie de lucrări edilitare majore, pentru că în ultimii 30 de ani au fost făcute doar lucrări de mântuială și de cârpeală, iar în momentul de față avem o reproiectare a orașului care, de la o urbanizare muncitorească, se adaptează noilor tehnologii și metode de organizare teritorială. Terminarea proiectelor vor reda un oraș mai prietenos, mai accesibil pentru toți locuitorii. Acele orașe din vestul Europei care sunt un exemplu pentru noi au trecut prin transformări și greutăți similare pentru a ajunge la rezultatele de astăzi. Toate avantajele economice pe care le are municipiul nostru, precum și resursele economice, culturale, turistice, utilizate într-un mod corect, vor transforma zona noastră într-una de succes și miraj economic. Așa cum începem să vedem frumusețea Cazinoului, după ce au fost realizate lucrări de restaurare, la fel se va întâmpla și cu municipiul Constanța, după ce toate lucrările vor ajunge la final. Dacă occidentalii au reușit să adapteze orașele vechi la vremuri moderne transformându-le în smart city pe fiecare, cu siguranță cu fondurile aflate la dispoziție vom reuși și la Constanța să aplicăm modelul occidental”, a transmis deputatul constănţean Bogdan Huţucă, liderul liberalilor din Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7535 secunde