Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu:

"Lucrările la after-school se desfășoară în ritm alert, pentru a respecta termenul de finalizare"

668
1

Articole de la același autor

Investițiile realizate în comuna Mihail Kogălniceanu de când primarul Ancuța Belu a preluat, în 2012, conducerea administrației publice locale prind contur pe zi ce trece. 


După ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost finalizată construirea Centrului de Tineret, acum, atenția s-a îndreptat în mod aparte spre finalizarea unui alt obiectiv: noul after-school din Mihail Kogălniceanu. 


Și asta, deoarece, pe lângă grija pentru vârstnicii și tinerii comunei, primarul localității Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, nu i-a uitat nici pe cei mici, pentru care nutrește o dragoste aparte. 


Încă de la preluarea mandatului, pe masa de lucru a edilului s-a aflat construirea unui after-school pentru a veni în sprijinul micuților ai căror părinți au un program prelungit de lucru la serviciu, iar de la planuri la punerea în practică nu a mai fost decât un pas. 


Valoarea lucrării este de 191.248 euro eligibili nerambursabili, iar investiția se derulează în cadrul proiectului "Creșterea calității vieții în comuna Mihail Kogalniceanu". Odată finalizată, inves-tiția va oferi 50 de locuri pentru copiii comunei. 


"Decizia de înființare a unui after-school am luat-o în urma consultării cu locuitorii comunei. Ei au semnalat necesitatea unui loc unde copiii să-și petreacă timpul liber, în siguranță, după terminarea cursurilor școlare. Sunt părinți care nu au cu cine să-i lase după ce aceștia vin de la școală și nu au nici posibilitatea de a angaja o bonă, astfel că este mai mult decât util un asemenea loc pentru ei. Cei mici vor sta la after-school până la ora 17.00. Aici vor mânca și își vor efectua temele sub suprave-gherea unui profesor. Mai mult, intenționăm ca, în curte, să fie amenajat și un loc de joacă unde copiii să se poată juca", a declarat primarul localității Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu. 


Acest proiect se află în plină derulare, iar edilul a spus că muncitorii trudesc din greu pentru a fi res-pectat termenul de finalizare. 
"În momentul de față, lucrările se desfășoară în ritm alert pentru a fi în grafic, deoarece, potrivit proiectului, noul after-school ar trebui finalizat până la sfârșitul lunii iulie", a mai spus primarul Ancuța Belu. 


În altă ordine de idei, recent, o echipă a Asociației de Dezvoltare Inter-comunitară "Zona Metropolitană Constanța" a vizitat comuna Mihail Kogălniceanu, pentru a recepționa lucrarea ce a vizat reabilitarea unei clădiri și transformarea acesteia în Centru de Tineret modern, la standarde europene. 


"Au fost finalizate lucrările la noul Centru de Tineret, s-a făcut recepția de cei de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța. După finalizarea tuturor procedurilor, noua construcție va fi predată administrației publice locale, după care va fi inaugurată oficial", a declarat șefa administrației publice locale din Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu. 


Ea a explicat că, pentru realizarea Centrului de Tineret, a fost reabilitată și modernizată o clădire din Mihail Kogălniceanu care era neutilizată. În acest loc, tinerii își vor putea petrece timpul liber. 


Comentează știrea

Mihai
22 iulie 2015
oferta

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8716 secunde