Cântec, joc și voie bună, la "Ziua Comunei Mihail Kogălniceanu"

351
3

Articole de la același autor

Sute de locuitori ai comunei Mihail Kogălniceanu s-au strâns, ieri, cu mic cu mare, în parcul central al localității, unde Primăria și Consiliul Local au organizat, începând cu orele 12.00, cea de-a treia ediție a "Zilei comunei Mihail Kogălniceanu". 


"Această zi nu a fost aleasă în-tâmplător, întrucât marele istoric Mihail Kogălniceanu s-a născut la data de 6 septembrie 1817. Acesta este și motivul pentru care manifestările au debutat cu momente artistice  pregătite de ansambluri și soliști din Mihail Kogălniceanu, Ovidiu, Mangalia, Medgidia, Alexandria, Siliștea, Castelu, Indepen-dența, Constanța și din Republica Moldova", a spus Ancuța Belu, primarul localității Mihail Kogălniceanu. În cadrul evenimentului, edilul s-a adresat celor prezenți mulțumindu-le că sunt alături de reprezentanții administrației publice locale. Primarul Ancuța Belu a spus că, și în acest an, se continuă tradiția începută în urmă cu doi ani și a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Totodată, au fost premiați veteranii de război, elevii și cadrele didactice cu rezultate deosebite. De asemenea, șeful administrației publice locale a acordat diplome de merit ansamblurilor, soliștilor și sportivilor participanți la eveniment. Ulterior, oamenii au profitat de spectacolul susținut de cei care au urcat pe scena special amenajată ca să-i încânte cu diverse melodii și s-au distrat până târziu, în noapte. Oamenii au dansat pe ritmurile interpretate de artiști renumiți de muzică populară și ușoară. Astfel, distracția a continuat cu recitaluri ale unor artiști con-sacrați ai scenei românești, cum ar fi Paula Selling, Carmen Rădulescu, An-samblul Teleormanul, Florin Vasilică, Eusebiu Gafița, Denisa Trofin, Elena Plătică, Freddy Camacho, Ana Maria Petre, Jean de la Craiova, Alma, Nikolaos Papadopoulos. 


"Este un moment deosebit, pe care l-am așteptat cu mare drag, pentru că aici ne-am reunim mulți prieteni. Este o ocazie ca să ne mai distrăm și noi, ținând cont că vara s-a terminat și, în curând, vom reîncepe cursurile la facultate", a spus una dintre tinerele care se afla la petrecere. Pe lângă locuitorii comunei, la eveniment au participat și reprezentanți ai administrației publice locale din județ, precum și lideri ai unor partide politice. Prezențe deosebite au fost Rodica Cucereanu, primarul localității Crihana Veche, și "Ansamblul Crihanenii" din Republica Moldova, localitate cu care comuna Mihail Kogălniceanu s-a înfrățit în data de  31 august 2013. Evenimentul a fost prezentat de artiștii Freddy Camacho și Ana Maria Petre. Sărbătoarea s-a încheiat târziu, în noapte, cu un spectaculos foc de artificii. 


Comentează știrea

ingi
8 septembrie 2014
bravo ancutza!

Lumea a inceput sa te iubeasca, roadele muncii tale sunt vizibile! daca te-ai debarasa de pufta et company, ai fi si mai ok!

cetatean
8 septembrie 2014
FELICITARI

Felicitari, doamna primar!A fost cea mai frumoasa petrecere!Zi de zi demonstrati cat sunteti de competenta si marinimoasa!Nici un alt primar nu a premiat fostii primari ai comunei Mihail Kogalniceanu!Pacat ca opozitia nu se da pe brazda sa voteze proiectele pentru comuna!

moldoveanca
10 septembrie 2014
ziua comunei

Aloo reparati drumurile din comuna !! A-ti orbit? Ne rupem masinile prin santuri in fiecare zi .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4184 secunde