Ludovic Orban condamnă planurile fiscale ale Guvernului: "Este ceva de noaptea minţii"

339
2
Ludovic Orban condamnă planurile fiscale ale Guvernului:
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat la Craiova, că parlamentarii partidului sunt categoric împotriva oricărei creşteri a taxelor şi impozitelor care ar afecta investiţiile, dezvoltarea de noi afaceri şi ar duce la creşterea preţurilor.


„De trei luni, auzim în fiecare zi ce mai pune la cale, ba PNL, ba PSD, ba Guvernul, ba vor să impoziteze companiile pe cifra de afaceri, ba vor să anuleze cota unică de impozitare şi să introducă impozitul progresiv, ba vor să crească accizele, ba vor să inventeze noi şi noi taxe, noi şi noi dări. În fine, se pare că a ieşit fumul alb după toată tevatura asta şi au anunţat că vor să crească taxele şi impozitele. Este ceva de noaptea minţii. Orice guvern care are scaunul la cap în perioade de inflaţie trebuie să ia măsuri care să ducă la reducerea inflaţiei, care să stimuleze creşterea producţiei, care să limiteze puterea de a genera situaţii de penurie în domenii de activitate şi care sub nicio formă nu trebuie să crească taxele şi impozitele”, a spus Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.



Comentează știrea

Dorrell
4 iulie 2022
PUTEREA

Șică las-o jos că măcăne ! Cum ajungeți la putere vă puneți pe furat și ne umiliți ca pe niște slugi. Toți sunteți niște javre nenorocite.

cititoru
5 iulie 2022
Șică Mandolină

De noaptea minții este cum te-ai scos singur din PNL fraiere !!

Pagina a fost generata in 0.4979 secunde