Ludovic Orban intenţionează să candideze la Preşedinţie

297
1
Ludovic Orban intenţionează să candideze la Preşedinţie - orbanpresedintie-1651413124.jpg
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat că intenţionează să candideze la Preşedinţia României, dar şi că preşedintele Klaus Iohannis i-a produs cea mai mare dezamăgire dintre toţi cei alături de care a făcut politică.

„Dacă mă uit pe scena politică românească, îmi dau seama că e o afirmaţie de bun simţ exprimarea unei intenţii de a candida la Preşedinţia României. Plus că, vă mai spun încă o dată, după ce te-ai fript cu ciorba, sufli şi în iaurt. Foarte greu aş mai putea să iau decizia să mai sprijin pe altcineva”, a spus Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă, scrie stiripesurse.ro.

Orban s-a declarat dezamăgit de preşedintele Klaus Iohannis.


„Cea mai mare dezamăgire care mi-a provocat-o vreodată un om alături de care am făcut politică este dezamăgirea provocată de Klaus Werner Iohannis. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că, sub masca de neamţ pe care şi-a pus-o, sub masca euro-atlantistă pe care şi-a pus-o, se poate ascunde un caracter atât de josnic, o lipsă de onestitate şi de empatie faţă de români şi atâta cinism şi lipsă de sensibilitate faţă de România, rareori mi-a fost dat să văd. Eu mă consider responsabil pentru că am susţinut un astfel de politician”, a declarat Orban.


Ludovic Orban şi alţi parlamentari din Forţa Dreptei au luat parte vineri, la Sibiu, la lansarea grupului de iniţiativă teritorială a partidului. Deputatul Constantin Şovăială este coordonatorul grupului de la Sibiu, din care mai fac parte alţi 13 membri, majoritatea foşti liberali.Comentează știrea

Papu
2 mai 2022
Președinte

Șică cred că ai pitici pe creier. Ai luat-o pe arătură și ai să te faci de rahat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5239 secunde