Majorarea taxelor și impozitelor pe 2010 cu încă 20%, la mâna consilierilor

1158
Viceprimarul Decebal Făgădău a explicat ieri, ulterior ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal Constanța, că taxele și impozitele locale pentru anul 2010 pot fi mărite față de anul precedent, cel puțin teoretic, cu 40%. Și asta pentru că, în conformitate cu declarațiile sale, o mărire cu un cuantum de 20% este impusă de modificarea Codului Fiscal. Cea de-a doua majorare, însă, o majorare suplimentară, tot de 20%, va depinde de votul consilierilor locali. "Din punct de vedere politic noi nu am luat încă o hotărâre", a ținut să precizeze edilul.
În contextul aceleiași discuții, viceprimarul a menționat și că, în principiu, aleșii locali nu sunt pentru mărirea taxelor și impozitelor într-un context de
criză.
Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării consilierilor locali constănțeni, așa cum reiese din declarațiile lui Decebal Făgădău, "undeva pe 8, 9 noiembrie". Nu în ultimul rând, viceprimarul Constanței a specificat: "În ceea ce privește majorarea suplimentară de 20% nu am luat încă o decizie, așteptăm sugestii pe site-urile publice și în mod cert vom ține cont de ele".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2704 secunde