Marcel Ciolacu: ANAF a început să își facă treaba. Colectare record de 40 miliarde lei în octombrie

386
Marcel Ciolacu: ANAF a început să își facă treaba. Colectare record de 40 miliarde lei în octombrie - ciolacuguv-1700141194.jpg

Articole de la același autor

Colectarea veniturilor a ajuns la nivelul record de 40 de miliarde de lei în luna octombrie, a declarat premierul Marcel Ciolacu, joi, în startul ședinței de Guvern. Premierul susține că „ANAF a început să își facă treaba”.


„Aș dori să începem cu o veste bună, astăzi, ANAF a început să își facă treaba și să colecteze aproape de ținta asumată. În octombrie, colectarea veniturilor a ajuns la nivelul record de 40 de miliarde de lei și sunt convins că, păstrând același ritm până la finele anului și ținând sub control cheltuielile neesențiale, vom respecta ținta de deficit agreată cu Comisia Europeană”, a declarat Marcel Ciolacu.


„Un argument în plus sunt acțiunile mult mai susținute contra evaziunii fiscale, pe care le-am văzut cu toții în ultimele zile. Din punctul meu de vedere, în sfârșit, instituțiile statului încep să arate determinare împotriva celor care fraudează banii românilor. Iar a elimina evazioniștii care fură zeci de miliarde de lei anual este cheia pentru a obține fondurile necesare și pentru creșterile de pensii, și pentru educație, și pentru sănătate”, a adăugat social-democratul, potrivit b1tv.ro


„Am spus foarte clar că anul viitor nu vor fi taxe noi. Vreau un singur lucru, în schimb, vreau să își plătească taxele și cei care nu plăteau până acum, cei care fraudau statul român și care efectiv fură din sănătatea, educația și pensiile românilor”, a mai spus prim-ministrul Marcel Ciolacu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5571 secunde