Maria Stavrositu, promovată raportor APCE

726
Maria Stavrositu, promovată raportor APCE - 1d197b849f05aa02838b2424c49dee4b.jpg
La ședința Comisiei pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care a avut loc, ieri, deputatul Maria Stavrositu a fost desemnată ca raportor, se arată într-un comunicat de presă.
Membrii Comisiei APCE au dezbătut mai multe proiecte de rapoarte pe diverse teme, precum: "Creșterea numărului de femei în structurile de decizie din mediul economic și social", "Integrarea unei perspective de gen în lucrările Adunării", "Reforma Adunării", "Normele europene cu privire la executarea și supravegherea ordinelor de reținere în cazurile violenței de gen".
Totodată, membrii Comisiei APCE au dezbătut proiectul "Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței față de femei și a violenței domestice" și au adoptat un proiect de opinie pe marginea acestuia.
Cu ocazia nominalizării de noi raportori, Comisia APCE a desemnat-o pe deputata Maria Stavrositu raportor pe tema "Bune practici pentru promovarea egalității de gen în cadrul partidelor politice", se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : 2 în 1 la PDL Constanța
Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Se va naște un monstru politic"
Pagina a fost generata in 0.3567 secunde