Mariana Gâju face parte din primele 100 de femei de succes din România

694
Mariana Gâju face parte din primele 100 de femei de succes din România - gaju-femeie-succes-1687684075.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a fost inclus într-o listă care cuprinde 100 cele mai de succes femei din România.

Topul a fost făcut de Revista Capital România, iar Mariana Gâju ocupă acest loc datorită muncii pe care o prestează zilnic la Primăria Cumpăna.

„Doamna Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost inclusă în topul realizat de cunoscuta Revistă Capital România, alături de unele dintre cele mai puternice femei ale României. În paginile revistei sunt prezentate, pe scurt, poveștile carierelor de excepție ale celor mai de succes femei ale României, la momentul actual. Topul este structurat în 10 categorii: Administrație Publică, Educație și Cercetare, Sport, Antreprenoriat, Management, Comunicare, Mass-Media, Societatea Civilă, Cultură și Emisiuni de Divertisment.

Prezența în acest top este o realizare de excepție, care încununează munca neîntreruptă din ultimii ani la cârma Primăriei comunei Cumpăna, dar și în funcțiile dobândite de-a lungul timpului!

O felicităm cu această ocazie și îi dorim multă sănătate, putere de muncă, inspirație și succes în tot ceea ce își propune”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5273 secunde