Mariana Gâju exclude o eventuală candidatură la Primăria Constanţa

643
Mariana Gâju exclude o eventuală candidatură la Primăria Constanţa - gajuu-1680874319.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a elucidat misterul în ceea ce priveşte o posibilă candidatură în 2024 la Primăria Constanţa sau la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Social-democrata a specificat clar şi răspicat că nu este interesată de aşa ceva şi va continua să slujească în continuare pentru interesele comunei pe care o conduce în prezent, Cumpăna.

„Eu vă mulțumesc pentru faptul că suntem împreună. Gândul nostru este că împreună, indiferent că suntem oameni ai unui partid, trebuie să lucrăm pentru atragerea de fonduri pentru proiecte în localități. În ceea ce mă privește, nu doresc să candidez nici pentru municipiul Constanța și nici pentru Consiliul Județean. Mă interesează doar comuna Cumpăna. Trebuie să avem rezultate. Trebuie să avem investiții în toate localitățile. Trebuie să ne intereseze dacă vom avea reprezentanți la efectuarea rotativei. Eu sunt convinsă că domnul președinte va vedea care sunt sumele repartizate județului Constanța, să fie bine alocate. Împreună trebuie să mergem la nivel de administrație publică centrală pentru a accesa acele sume. Cetățenii ne votează în funcție de ceea ce facem în localitățile noastre”, a declarat Mariana Gâju.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.449 secunde