Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a demisionat din Guvern

261
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a demisionat din Guvern - danvilceanuinquamphotosilonaandr-1649248513.jpg
Dan Vîlceanu a anunțat, miercuri după amiază, că și-a înaintat demisia din Guvern, așa cum precizase că va face înca de zilele trecute, în contextul în care și Florin Cîțu a demisionat de la șefia PNL.

Vîlceanu a explicat că pleacă de la șefia Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), asa cum a plecat și din functia de secretar general al PNL, odată cu colegul său, cu care făcuse echipă.

„Voi avea o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă şi în urma acestei discuţii aş vrea să îmi înaintez demisia şi din funcţie de ministru al Investiţiilor şi Fondurilor Europene, având în vedere faptul că am plecat într-o echipă, e vorba de o echipă care ca orice echipă se baza şi pe încredere şi sunt convins că la momentul ăsta nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi coeziune de care este nevoie într-o echipă guvernamentală. Voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest”, a afirmat Dan Vîlceanu, sâmbătă la sediul PNL.

Astăzi, Dan Vîlceanu a anunțat că a discutat cu premierul Ciucă, i-a înaintat demisia sa, și apoi a susținut o conferință de presă în care a făcut bilanțul scurtului său mandat și a vorbit despre jaloanele PNRR care au fost închise conform discuțiilor cu Comisia Europeană.

În acest moment, la conducerea MIPE urmează să fie desemnat un interimar și apoi un ministru plin, după ce coaliția PSD-PNL-UDMR va ajunge la un acord.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8224 secunde