George Lipoveanu:

"Mulți se vor parlamentari, dar pentru asta îți trebuie și ceva bănuți în buzunar"

383
Președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că încă nu au fost purtate negocierile dintre PSD Constanța și reprezentanții Uniunii Naționale pentru Progresul României în ceea ce privește distribuirea colegiilor la nivelul Alianței de Centru Stânga. 


Totuși, spune Lipoveanu, "la anver-gura județului Constanța", UNPR ar trebui să primească un colegiu.

"Încă nu a avut loc nicio negociere. Era vorba să vină cineva de la centru pentru a stabili aceste aspecte, însă încă nu am primit niciun semnal. De altfel, nici pentru deputații și senatorii actuali ai UNPR nu s-a stabilit concret pe ce funcții vor candida. Am discutat cu domnul Serioja (n.r. - Sorin Serioja Chivu), cel care se ocupă și de județul Constanța, și mi-a explicat că nu s-a stabilit nimic concret. Nici dânsul nu știe pe ce funcție va candida. Din acest motiv, nu am discutat nici noi cu cei de la PSD. Totuși, la anvergura județului Constanța, ar fi corect ca și noi să primim un colegiu", spune Lipoveanu.

Cu privire la candidatul pe care progresiștii îl vor lansa în cursă pentru alegerile parlamentare, Lipoveanu a replicat: "Nu vrem să ne gândim la acest lucru înainte să fie vorba despre ceva concret. Dacă ne vor acorda un colegiu, în maxim 24 de ore noi stabilim frumos și democratic cine anume candidează. Nu există favoriți. Mulți ar vrea să ocupe un fotoliu de parlamentar, însă pentru asta trebuie să ai și ceva bănuți în buzunar". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Demisie la vârful UNPR Constanța
Pagina a fost generata in 0.3013 secunde