Nicolae Vlahu, AUR Constanța: "Măsurile fiscale ale domnului Ciolacu sunt antieconomice"

244
Nicolae Vlahu, AUR Constanța:
Joi, Organizația Județeană Constanța a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desfășurat o conferință de presă, la sediul partidului. Principalele subiecte ale evenimentului le-au reprezentat moțiunea de cenzură a partidului, rezultatele caravanei medicale AUR și incidentul petrecut la Școala de Vară de pe litoral, în noaptea de 15 spre 16 septembrie. La conferința de presă au participat purtătorul de cuvânt AUR Constanța, Dumitru Bădrăgan, candidatul AUR Constanța la alegerile europarlamentare, Nicolae Vlahu, și asistentul medical Simona Dumitrașcu.

În deschiderea conferinței, asistentul medical Simona Dumitrașcu a vorbit despre fluxul de pacienți care au primit servicii medicale în ultima săptămână cu prilejul caravanei AUR Constanța. „A fost o săptămână grea, dar satisfăcătoare privind bucuria din ochii oamenilor de toate categoriile de vârstă care au beneficiat de actul medical. De serviciile caravanei noastre medicale au beneficiat aproximativ 700 de persoane. Pacienții care au beneficiat de serviciile noastre sunt din localitățile Negru Vodă, Cobadin și Peștera. Aceștia au avut disponibile analize medicale, EKG, oftalmologie, stomatologie și consultații de medicină internă”, a precizat Simona Dumitrașcu.

În continuare, Nicolae Vlahu a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care partidul AUR o depune împotriva Guvernului Ciolacu și despre cum evoluează strângerea de semnături în acest demers. „Partidul nostru a început strângerea de semnături pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva actualului Guvern Marcel Ciolacu. Iar până în momentul de față, AUR a strâns 42 de semnături din cele 117 necesare, atât de la parlamentari, cât și de la grupul celor neafiliați. Noi spunem că măsurile fiscale ale domnului Ciolacu sunt antieconomice și afectează cel puțin două domenii cheie ale economiei noastre. Mă refer la construcții și IT”, a declarat candidatul AUR la alegerile europarlamentare.

„Ne aflăm în fața unor acuzații grave”

Și, cum reprezentanții AUR Constanța nu puteau încheia conferința de presă fără să lămurească ultimul incident de la Școala de Vară a partidului, aceștia au vorbit despre cum a ajuns o tânără ialomițeancă la eveniment fără a face parte din nicio filială. După cum susține avocatul Dumitru Bădrăgan, fata a fost invitată la evenimentul de pe litoral de către membrii organizației AUR Ialomița. Ulterior, ea a acuzat că a fost violată de către un membru al partidului. A fost, însă, o problemă de organizare. Cu toate acestea, tânăra a avut acordul părinților pentru a participa la eveniment. „Pentru incidentul de la Școala de Vară, responsabili au fost cei din structura centrală a partidului. Minora despre care este vorba era într-o avansată stare de ebrietate. A fost solicitată intervenția unui echipaj la fața locului. Acesta s-a prezentat, a decis că fata poate rămâne în cameră pentru a sta peste noapte în locație să se refacă. Evenimentele ulterioare referitoare la formularea unor plângeri de către tânără au făcut, evident, obiectul cercetărilor penale, ea acuzând că a fost violată. Ne aflăm în fața unor acuzații grave cu privire la unele persoane care nu sunt membri ai partidului AUR. Nu a fost implicat niciun membru AUR. Cei care au consumat alcool au fost invitați în afara Școlii de Vară”, este varianta pe care o are AUR Constanța.


Totuși, oare de ce liderii Organizației Județene Ialomița și-au dat demisia? Ne explică mai bine Dumitru Bădrăgan, care spune că abuzurile de orice fel ies, din start, din activitatea și perspectiva membrilor AUR. De aceea, s-au sustras... „Liderii Organizației Județene Ialomița chiar și-au dat demisia în urma acestui eveniment, întrucât la nivelul partidului AUR nu există toleranță în ceea ce privește astfel de activități”, explică reprezentantul Filialei Constanța, care susține că AUR are pe lista obiectivelor de anul viitor înăsprirea legislației în ceea ce privește consumul de droguri și alcool și vânzarea lor către minori. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde