LIVE TEXT. 700 de pacienți tratați săptămâna trecută în cadrul caravanei medicale AUR Constanța

1351
LIVE TEXT. 700 de pacienți tratați săptămâna trecută în cadrul caravanei medicale AUR Constanța - img20230921wa0012-1695295002.jpg
În aceste momente, Organizația Județeană Constanța a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține o conferință de presă, la sediul partidului.


La eveniment participă purtătorul de cuvânt AUR Constanța, Dumitru Bădrăgan, candidatul AUR Constanța la alegerile europarlamentare, Nicolae Vlahu și asistent medical Simona Dumitrașcu.


Dumitru Bădrăgan: Subiectele de astăzi vor fi axate și pe evenimentele de la nivel național. Pentru primul subiect voi da cuvântul Simonei Dumitrașcu, asistent medical.


Simona Dumitrașcu: A fost o săptămână grea. Pentru a avea o privire în ansamblu, reamintesc că au beneficiat de serviciile caravanei noastre medicale aproximativ 700 de persoane. Mulțumesc domnului George Simion, fără de care acest proiect nu s-ar fi implementat.


Dumitru Bădrăgan: Au fost prezenți aproximativ 700 de pacienți din localitățile Negru Vodă, Cobadin și Peștera. Au beneficiat, printre altele, de analize medicale, EKG, oftalmologie.


Dumitru Bădrăgan: Urmează să mai înfiinţăm organizaţii locale. Ca număr de membri, acesta este crescător. Sunt mulţi membri care s-au înscris pe platforma promovată de către partidul AUR.


Dumitru Bădrăgan: Domnișoara de la Școala de Vară din Ialomița a fost invitată din partea filialei Ialomița și nu au verificat întregul profil al tinerei. Ea trebuia să asculte de organizatori, nu trebuia să consume alcool acolo. Nu este membru al partidului, ci doar simpatizant și a participat la eveniment. A fost o greșeală de organizare. Partidul AUR este împotriva evenimentelor de agresiune sexuală și de orice fel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4904 secunde