Claudiu Târziu: „AUR nu este antieuropean”

145
Claudiu Târziu: „AUR nu este antieuropean” - aur-tirziu-1690984048.jpg

Articole de la același autor

AUR nu este antieuropean şi nici împotriva Uniunii Europene, ci este contra tendinţelor ideologice tot mai pronunţate ale actualei Comisii Europene, a precizat senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor, care a adăugat că formaţiunea doreşte ca la alegerile din 2024 să aibă cât mai mulţi eurodeputaţi în Parlamentul European pentru a avea un cuvânt de spus.

Târziu a transmis, într-un comunicat, că în acest fel răspunde acuzaţiilor de antieuropenism aduse formaţiunii politice şi clarifică poziţia şi orientarea AUR faţă de Uniunea Europeană.

„Noi, AUR, nu suntem antieuropeni. Nici nu am putea fi astfel. Geografic, istoric, cultural, suntem în Europa. Noi, AUR, nu suntem nici împotriva Uniunii Europene, dar suntem împotriva tendinţelor ideologice tot mai pronunţate ale actualei Comisii Europene, care e alcătuită din nişte funcţionari nealeşi de nimeni, deci care nu au cenzura votului popular de care să se teamă şi, prin urmare, fac ce doresc. Noi, AUR, sesizăm problemele din UE şi suntem convinşi că putem găsi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea lor. Vrem să îmbunătăţim UE, să o readucem pe drumul gândit de părinţii fondatori, drum similar valorilor care au stat la baza civilizaţiei europene, valori astăzi ignorate. Între aceste valori, credinţa creştină este cea mai prigonită, cea mai ignorată şi scoasă din cetate prin exerciţiul de putere al acestei Comisii Europene”, a afirmat Claudiu Târziu, conform sursei citate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1536 secunde