Claudiu Târziu: "AUR are în jur de 30% din opţiunile de vot ale românilor"

141
Claudiu Târziu:
Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere (CNC) al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat sâmbătă, la Deva, că partidul din care face parte este cotat mult mai bine în rândurile electoratului decât arată sondajele date publicităţii, el apreciind că AUR ar avea în jur de 30% din opţiunile de vot ale românilor.

"Sondajele aruncă tot felul de cifre. Eu vă spun că ele sunt false, de cele mai multe ori. Inclusiv ultimul, care a făcut atâta vâlvă (...) spunea că noi, AUR, suntem la 22%. Dacă ar fi fost doar atât - ne-au arătat şi alte sondaje (...) la 21-23 de procente - nu era atâta emoţie în viaţa politică. De fapt, noi suntem în jur de 30%, cu fluctuaţii la 28% şi la 32%, de câteva luni bune, cred că de o jumătate de an", a spus preşedintele CNC al AUR.

În acest context, senatorul Claudiu Târziu a menţionat că AUR are şansa de a strânge jumătate din voturile românilor la viitoarele alegeri, partidul având posibilitatea să adune procente bune şi de la alegătorii care trăiesc în afara ţării.

"Nu ne batem să fim primul partid, ne batem să luăm peste 50%, pentru că altfel nu putem garanta că vom putea implementa acest program de guvernare (al AUR - n.r.). Dacă-l faci în alianţă, trebuie să faci concesii. Şi noi nu putem face alianţă cu cei care sunt vinovaţi de dezastrul ţării. De aceea, bătălia noastră este să obţinem peste 50%. Există şanse bune, gândiţi-vă că nu sunt sondaţi, cu privire la opinia lor de vot, românii din afara graniţelor. Şi mai vin şi de acolo procente bune. Noi suntem acolo pe primul loc, suntem cel mai bine organizaţi dintre toate partidele şi simţim adeziunea pe care o au românii la programul nostru, la ideile noastre şi la prestaţia noastră politică", a arătat liderul AUR.

Conducerea AUR a prezentat, sâmbătă, la Deva, "Programul de guvernare în 15 puncte- Reconstruim România". Documentul a fost făcut deja cunoscut filialelor AUR din jumătate dintre judeţele ţării, urmând ca dezbaterile din teritoriu să se încheie pe 2 iulie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3283 secunde