Gheorghe Slabu a revenit în politică și s-a înscris în AUR. "Avem o afinitate pentru patriotism"

5759

Articole de la același autor

Nu a mai rămas foarte mult timp până la alegerile locale din 2024, astfel că mai multe persoane de pe scena politică din Constanţa încearcă să îşi caute identitatea în interiorul unui partid şi să se pună în slujba cetăţenilor. Ultimul exemplu este Gheorghe Slabu, fost consilier judeţean în Constanţa, pe vremea când făcea parte din PPDD.

După ce a absentat o perioadă din lumea politică, Gheorghe Slabu a luat decizia să se înscrie în AUR şi să îşi pună toată priceperea în viitorul acestei formaţiuni. Aşa cum chiar el ne-a relatat, Gheorghe Slabu nu deţine încă o funcţie oficială în AUR, însă acelaşi lucru se întâmplă şi cu alţi membri ai formaţiunii. Funcţiile vor fi împărţite atunci când va avea loc Adunarea Congresului Naţional al AUR.

„Partidul de la care am plecat noi a fost PPDD, cel al lui Dan Diaconescu, după cum bine ştiţi. Atunci am avut o funcţie de consilier judeţean. Acum, AUR, acest partid reprezintă interesele naţionaliste ale poporului român şi interesele patriotice. Noi avem grijă faţă de om. S-a şi văzut în caravanele pe care le-am iniţiat la nivel de ţară. A fost caravana pentru sănătatea omului cu servicii medicale gratuite, apoi în judeţ este vorba despre microbuzele acelea şcolare care vor fi puse în slujba celor mai săraci. Avem o afinitate şi pentru cultură, pentru că o ţară fără cultură este o ţară sortită pieirii. Noi trebuie să ridicăm copiii prin cultură, prin grija faţă de ei, prin condiţii excelente de şcoală şi de dezvoltare. Mai târziu aceşti copii nu trebuie să plece afară. Ei trebuie să rămână în ţară ca să aducă aportul lor de inteligenţă şi de creativitate aici în România”, a declarat Gheorghe Slabu.

Aşadar, mai multe funcţii în AUR vor fi împărţite la momentul Adunării Congresului Naţional al AUR. O dată exactă nu ştim încă, însă aceasta va avea cu siguranţă loc până la finalul anului 2023.

„Nu există funcţii în partidul nostru până la Congresul Naţional. Toată lumea este interimară şi în acest timp toată lumea dezvoltă activităţi. În funcţie de ce activităţi va desfăşura fiecare, va fi ales de către congres pe un anumit post cu o anumită funcţie. Sau, în departamentul în care este specialist. Noi mergem pe principiul meritocraţiei, adică profesionişti la locul respectiv. Nu mergem pe amatorism, pe diletantism şi pe treburi de acest gen. Eu zic că această perioadă a diletantismului a trecut şi trebuie să ne ocupăm şi de lucruri serioase. Încă nu se ştie când va avea loc acest congres. Creşterea în sondaje a partidului este oglinda partidului. Dacă ţineţi minte, de la Constanţa au plecat trei autocare la Bucureşti la ultima activitate şi vin încontinuu oameni să se înscrie în partidul AUR. Se pare că este o alternativă a revigorării şi a restaurării României pe nişte piloane absolut cerebrale. Sunt indicative radicale, economice, financiare şi aşa mai departe. Merg peste tot pe unde pot să am activităţi şi unde pot să discut cu oamenii. Inclusiv cu oamenii care vor să vină la noi. Am vorbit cu George Simion, cu Claudiu Tîrziu. Platforma AUR este deschisă tuturor. Prin această platformă luăm legătura cu toţi oamenii din teritoriu şi prin discuţiile pe care le avem cu conducerea centrală nu facem altceva decât să consolidăm toate organizaţiile din teritoriu”, a mai spus Gheorghe Slabu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5767 secunde