Dumitru Bădrăgan: "AUR s-a raliat celor care au protestat împotriva programului de vaccinare obligatorie"

980
Dumitru Bădrăgan:
Filiala Constanța a Alianței pentru Unirea Românilor a susținut, vineri, o conferință de presă pe tema principalelor probleme de interes local și național. La eveniment au participat avocatul Dumitru Bădrăgan, purtător de cuvânt AUR Constanța, deputatul AUR Dănuț Aelenei și consilierul local AUR de la Năvodari Liliana Cheizis.

În debutul conferinței, Dumitru Bădrăgan a precizat că membrii AUR nu se opun vaccinării. AUR protestează împotriva unei legi care nu a fost adoptată, pentru a atenționa românii.

„În cadrul conferinței de astăzi vom analiza teme de interes național, date fiind mișcările de stradă din ultima perioadă, și elemente care țin de interes local, cât și legate de campania „Vara românilor”, derulată și la nivelul județului Constanța de parlamentarii AUR. AUR s-a raliat celor care au protestat împotriva programului de vaccinare obligatorie. AUR protestează împotriva unei legi care nu a fost adoptata încă pentru a trage un semnal de alarmă. Pentru că vaccinarea să nu devină obligatorie. AUR nu se opune vaccinării în sine ci împotriva obligativității acesteia.

Referitor la alegerile ce urmează, sunt oameni care vor să se implice și deja s-au înscris în partid, vin cu proiecte și participă la discuții la București. Ei vin cu o viziune pentru Constanța. Vom anunța toți candidații în luna septembrie. Tot în septembrie, caravana medicală AUR va ajunge în județ. Avem trei localități din județul Constanța în care va ajunge caravana. Sunt localități deja identificate”, a declarat purtătorul de cuvânt AUR Constanța.

Consilierul local Năvodari AUR, Liliana Cheizis, a întărit ideea colegului său spunând că „Rolul protestelor este de a atrage semnale de alarmă înainte ca o lege sa fie adoptată. AUR nu este împotriva vaccinării, dar nu dorește ca populația să fie obligată să se vaccineze și să fie amendată dacă se opune vaccinării”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde