Președintele AUR: "Vom depune o moţiune de cenzură la începutul acestei sesiuni parlamentare împotriva Guvernului Ciolacu"

252
Președintele AUR:
Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat, recent, că intenţionează să depună o moţiune de cenzură la începutul acestei sesiuni parlamentare, susținând că este posibil ca documentul să fie semnat și de unii liberali.



Moţiunea ar urma să fie depusă la asumarea răspunderii Guvernului Ciolacu pe măsurile fiscale.

“Vom depune o moţiune de cenzură la începutul acestei sesiuni parlamentare, dacă USR-ul va înceta acest blat şi aceste aranjamente cu cei de la PSD, de a se valoriza unii pe alţii cum au făcut-o în 2019, în 2020. Ăsta însă a fost valul USR împotriva PSD-ului. Dacă USR vrea să facă opoziţie, trebuie să depună această moţiune de cenzură la asumarea de răspundere a Guvernului”, a declarat George Simion, potrivit News.ro.

El a mai precizat că deja va începe strângerea de semnături care sunt necesare pentru depunerea moțiunii de cenzură.

“O să vă înaintez la finalul şedinţei hârtia pentru a fi semnată şi pentru a începe să strângem semnături, să fim pregătiţi din prima zi de când Marcel Ciolacu îşi asumă răspunderea pentru că acest Guvern trebuie să cadă. Am trecut pe lângă membrii fostului guvern în dimineaţa asta (n.r. luni), când am intrat în clădirea Parlamentului şi s-ar putea să avem semnături pe moţiunea de cenzură şi din partea unor membri PNL”, a mai spus George Simion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.438 secunde