Palaz îi acordă sprijin lui Mazăre pentru distribuirea ajutoarelor

869
Prefectul Claudiu Palaz s-a adresat, în cursul zilei de ieri, primarului municipiului Constanța, Radu Mazăre, oferindu-i sprijin pentru organizarea acțiunii de acordare a pachetelor pentru pensionari.
"Având în vedere că la nivelul județului Constanța funcționează grupul județean de coordonare a activităților de voluntariat, putem să acordăm primăriei suportul necesar pentru ca distribuirea pachetelor să se facă în așa fel încât pensionarii să nu retrăiască umilința cozilor ceaușiste la alimente. Este dezumanizantă această manieră de acordare a ajutoarelor și trebuie găsite soluții prin care să se evite eventuale incidente ce pot pune în pericol sănătatea vârstnicilor", a declarat prefectul județului Constanța.
De asemenea, Palaz a menționat că, dacă primarul nu are suficiente resurse umane și lo-gistica necesară, Prefectura poate acorda sprijin în acest sens.
Prefectul îi pune la dispoziție lui Mazăre voluntari din partea instituției sale, care să ajute la distribuirea pachetelor, "evitându-se astfel orele întregi de așteptare în frig".
"Nu înțeleg de ce, deși nu este prima dată când atenționez Primăria Constanța în legătură cu proasta organizare a acestor acțiuni, nu se iau măsurile minimale pentru ca pensionarii sau alți beneficiari ai programelor comunitare sau ale administrației locale să nu mai fie nevoiți să treacă prin aceste cozi ale umilinței. În plus, mi se pare jenant pentru primarul unui oraș municipiu reședință de județ de talia și pretențiile Constanței să nu se autosesizeze când pe toate posturile de televiziune naționale se derulează imagini care pun într-o lumină nu tocmai favorabilă administrația locală, incapabilă să gestioneze cum trebuie astfel de acțiuni, de altfel pozitive", afirmă Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde