PNL: Absorbția fondurilor europene, prioritatea zero a fiecărei guvernări

112
1
PNL: Absorbția fondurilor europene, prioritatea zero a fiecărei guvernări - pnl-1440608344.jpg
Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au avut, ieri, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Coaliției Naționale pentru Absorbția Fondurilor Structurale (CNAFS) pentru a agrea măsurile necesare stimulării absorbției fondurilor europene. 


"Absorbția fondurilor europene trebuie să devină o prioritate zero a fiecărei guvernări întrucât este un instrument facil pentru a recupera decalajele de dezvoltare față de țările Uniunii Europene și, implicit, de atingere a bunăstării la care aspiră România", afirmă liberalii. PNL arată că pentru acest lucru sunt necesare demersuri reale de simplificare a legislației și procedurilor administrative. Copreședinții PNL au convenit ca reprezentanții partidului și membrii CNAFS să continue trimestrial întâlnirile tematice sau de câte ori va fi nevoie, având ca scop creșterea nivelului de absorbție a fondurilor structurale. 


Comentează știrea

Iulian
27 august 2015
Oferta

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Gorghiu: PNL are conturile blocate
Pagina a fost generata in 1.1421 secunde