Premierul Cioloș: România nu concepe altă cale decât cea europeană

171
1
Premierul Cioloș: România nu concepe altă cale decât cea europeană - premierulciolos3-1467985825.jpg

Articole de la același autor

România nu concepe altă cale decât cea europeană și vrea ca UE să evolueze și să fie în măsură să țină cont mai mult de așteptările cetățenilor europeni, a declarat, vineri, premierul Dacian Cioloș.


"Vreau să transmit un mesaj foarte clar Europei din partea României, că România nu concepe altă cale decât cea europeană. Noi, spre deosebire de alții, am încercat și singuri să ne descurcăm și am văzut, dat fiind și contextul geopolitic în care trăim și contextul economic, că oricât de greu ar fi să trăim împreună cu alții e oricum mai ușor decât să ne descurcăm singuri. România vrea să rămână în Uniunea Europeană, România vrea ca UE să evolueze și să fie în măsură să țină mai mult cont de așteptările cetățenilor europeni", a spus premierul Dacian Cioloș.


Prim-ministrul a mai precizat că România este interesată de viitorul Uniunii Europene și în perspectiva faptului că, în 2019, va trebui să asigure președinția Consiliului UE.


Comentează știrea

Gelu
9 iulie 2016
Ce Romanie?

Mai Cioly, avem o Romanie a celor imbogatiti fara merite si care chiar neneficiaza de trai pe vatrai in conditiile UE si o Romanie majoritara,de fapt aia intreaga cu exceptiile deja amintite,a celor saraciti si fara sperante,a celor umiliti si fara viitor. Declaratii optimiste le faci ori cand esti asa ,rupt de realitate sau cand ai facut ceva vizibil bun si cu urmari clar pozitive pentru tara. Nu mai,Cioly,Romania in numele careia vorbesti ,nu mai crede in oameni ca voi. Ai vazut ca o populatie cat a unei tari mici a emigrat din Romania? Nu,nu au plecat in excursii,au plecat sa nu moara de foame ,ei si rudele lor ramase in Romania dusa la dezastru de mafiile politico-economice sprijinite perfect de structurile de forta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6955 secunde