Premierul Marcel Ciolacu îi dă „mână liberă” lui Predoiu să facă „curățenie” la Interne. Guvernul dă bani pentru achiziția de DrugTest

59443
Premierul Marcel Ciolacu îi dă „mână liberă” lui Predoiu să facă „curățenie” la Interne. Guvernul dă bani pentru achiziția de DrugTest - fb1a53161640x400-1692887451.jpg

Articole de la același autor

În deschiderea ședinței de Guvern de joi, prim-ministrul Marcel Ciolacu, a avut o reacție fermă în legătură cu tragedia petrecută zilele acestea, în stațiunea 2 Mai, unde un șofer drogat a omorât 2 tineri și a rănit alte 3 persoane.
Premierul Marcel Ciolacu a spus că tragedia de la 2 Mai arată că „sistemul nu a funcționat într-o situație banală, iar anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă”. El a declarat că „ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, are mână liberă să facă curățenie de sus până jos.”


Premierul a mai punctat că nu acceptă scuze referitoare la lipsa aparatelor DrugTest din dotarea Poliției Române și a cerut tuturor polițiștilor să poarte cu demnitate și respect uniforma instituției.
“Nu pot să accept scuze că nu avem suficiente aparate DrugTest. Dacă nu sunt destule, vă rog să dați drumul de urgență la licitație. Dacă nu aveți bani, vă dăm de la Guvern. Putem cumpăra orice aparat este nevoie, mai puțin onoarea, demnitatea și respectul pentru haina de polițist”, spune Marcel Ciolacu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5083 secunde