Video Echipa PUSL şi-a depus candidaturile! Mihai Lupu pentru un nou mandat la CJC iar Gihan Eserghep pentru Primăria Constanţa. "Avem nevoie de o nouă viziune"

5669
Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat din partea PUSL. El a venit la Biroul Electoral Judeţean însoţit de preşedintele Organizaţiei Județene a PUSL Constanța, Florentin Chiforeanu dar și de alți colegi de partid printre care Gihan Eserghep, candidat al formațiunii politice pentru Primăria Constanța, fostul senator Gigi Chiru, Adriana Șlincu, fost viceprimar la Techirghiol dar și alți membrii de partid.


„Asistați la un eveniment important pentru județul Constanța. Avem nevoie de o noua viziune. Avem proiecte pe care trebuie sa le finalizam și trebuie sa începem altele. Am lângă mine o echipă minunată pe care mă bazez. Suntem o alternativă corectă pe piața politică. Suntem cei care vor reprezenta județul fără compromisuri și trocuri și vom duce la bun sfârșit proiectele pentru județul Constanța. Vom pune în valoare resursa umană a județului Constanța. Am în spate o echipă puternică care va reprezenta corect județul Constanța. Județul Constanța nu are nevoie de experimente, de oameni care nici măcar nu cunosc fișa postului pentru o funcție la Consiliul Județean Constanța. Am alături de mine un candidat pentru Primăria Constanța, pe domnul Gihan Eserghep. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor care au venit să ne acorde semnături, sunt peste 200.000 de semnături din partea susţinătorilor", a spus Mihai Lupu.  

În altă ordine de idei, lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa este deschisă de Mihai Lupu, acesta fiind urmat de Florentin Chiforeanu, medicul Mihaela Pundiche, Constantin Nicolae, Carmen Mirela Alecu, Doia Bica, Andrei Cotârlă, Andrei Moroşanu, Cristian Mocanu, Alexandru Vieru, Nicolae Ceabuca, Mariana Mircea, Gigi Chiru, Adriana Şlincu, Florin Drăghici, Maria Ştefan, Andrei Crângaşu şi alţi membrii de partid.


Ulterior, şi candidatul PUSL la Primăria Constanţa, Gihan Eserghep, şi-a depus oficial candidatura la sediul Biroului Electoral Municipal Constanţa. Acesta a spus că este nevoie de o schimbare în oraşul de la malul mării şi este sigur că el, împreună cu echipa sa, poate să schimbe faţa municipiului.

„Principalul motiv pentru care am decis să candidez pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa stă în ideea de a încerca să readucem Constanţa acolo unde îi este locul. Trebuie să fie un oraş atractiv, atât pentru turişti, cât şi pentru locuitorii săi. Îmi doresc sincer ca ai noştri copii să nu îşi mai dorească să plece de acasă şi să rămână în oraşul Constanţa. Pentru a face acest lucru este nevoie să dezvoltăm oraşul şi judeţul, noi, împreună. Cea mai mare problemă pe care o avem în acest oraş este infrastructura rutieră. Consider că sun îndreptăţit să vorbesc despre acest capitol şi să mă ocup de el. O să las modestia la o parte şi o să vă spun că sunt licenţiat în inginerie auto, specializarea trafic rutier, sunt licenţiat în ştiinţe juridice, am un masterat în administraţie publică şi consider că dacă am aceste calificări obţinute în urmă cu mai mult timp, sunt destul de îndreptăţit să mă pronunţ cu privire la traficul rutier şi să reuşim cu toţii să facem acest oraş atractiv pentru noi toţi. Nu ţine doar de mine, încercăm să fim o echipă şi să demonstrăm că avem o echipă puternică. Mă refer aici la preşedintele organizaţiei judeţene, Florentin Chiforeanu şi la preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu. Trebuie să demonstrăm întregii ţări că oraşul Constanţa poate redeveni ceea ce a fost. Noi, lucuitorii acestui oraş, trebuie să fim mândri că locuim aici. Noi mergem pe ideea de fapte şi nu pe ideea de vorbe”, a declarat Gihan Eserghep.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6646 secunde