VideoLive Text PUSL își prezintă candidații la Sala Palatului. Mihai Lupu şi Gihan Eserghep, prezenţi la eveniment

4296


Peste 5.000 de susţinători din toată ţara participă vineri, la Sala Palatului, la Consiliul Naţional al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) care s-a reunit pentru validarea candidaţilor la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie.

Potrivit organizatorilor, Consiliul validează lista candidaţilor PUSL pentru alegerile europarlamentare şi pe cei de la alegerile locale, inclusiv candidaţii pentru Bucureşti şi pentru Primăria Generală a Capitalei, urmând ca pe listă să figureze, pe lângă reprezentanţi politici, membri ai partidului, şi reprezentanţi ai societăţii civile.


De la malul mării sunt prezenţi Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean Constanța, candidatul PUSL pentru un nou mandat, și Gihan Eserghep, candidat la funcția de primar al Municipiului Constanța.


UPDATE / Cristian Popescu Piedone: Rămân plăcut impresionat să văd Galaţiul, salut Prahova, Timişul, salut Bucureştiul. O inimă într-o singură inimă. Astăzi sunt inima Bucureştiului, speranţa Bucureştiului..."


Despre actualul primar al Capitalei, Piedone a spus: "Se laudă cu troleibuze şi tramvaie. "Nu ai învăţat încă unde sunt întrerupătoarele de unde se aprinde lumina bucureştenilor". Politica trebuie făcută la Senat, în Parlament şi la Preşedinţie. Primăria Capitalei a fost un obiectiv politic.  Eu nu am adversari politici, eu am competitori electorali. În afara Sălii Palatului mai sunt cel puţin 2000 de persoane. Mă duc să le vorbesc 10 minute. Avem nevoie de o sală polivalentă în Bucureşti. Singurul lucru pe care îl promit este că nu voi dezamăgi."






Lista candidaţilor PUSL la alegerile europarlamentare a fost aprobată şi este deschisă de generalul Cristian Barbu.






Raluca Bugnar: "Vom lupta pentru familia tradiţională şi religia creştină, vom lupta pentru pensii europene, vom lupta pentru transporturi"


Eugenia Şerban, reprezentant al Societăţii Civile: "Drogurile au împânzit şcolile, facultăţile. Construirea unor centre de reabilitare antidrog fiind o prioritate..." 


Daniel Ionaşcu, avocat: Numărul acesta arată că în ţara aceasta este nevoie de bun simţ, nu de urlete. Niciodată iarba frumoasă de pe sol nu este crescută de tunetele din cer, ci de ploaie. Cum poate fi un politician de carieră cetăţean care în toată viaţa lui nu a avt o carieră, care în viaţa lui nu a lucrat pentru nimeni? Uite că la noi se poate. Mă satur să văd o prăpastie adâncă între foarte bogaţi şi foarte săraci. Doamne, ocroteşte-i pe români!"




UPDATE / Listele candidaţilor pentru alegerile locale au fost votate în unanimitate.


Mihai Lupu, apeciat de Piedone


Cristian Popescu Piedone: "Uşile partidului sunt închise. Vor intra doar oameni ca dumneavoastră".
Piedone l-a salutat pe Mihai Lupu şi l-a apreciat pentru că s-a alăturat umaniştilor.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4933 secunde