Negocieri la PUSL Constanța. Gihan Eserghep ar putea face echipă cu Mihai Lupu la alegerile din 9 iunie

7238
4
Negocieri la PUSL Constanța. Gihan Eserghep ar putea face echipă cu Mihai Lupu la alegerile din 9 iunie - lupu-gihan-1711745215.jpg
Partidele reprezentative, care au filiale și în județul Constanța, și-au anunțat candidații atât pentru Primăria Municipiului Constanța cât și pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Cu o singură excepție! Este vorba despre PUSL, partidul care a prins viață la Constanța după ce conducerea filialei de la malul mării a fost preluată de Florentin Chiforeanu.

Dacă în urmă cu câteva luni, PUSL bătea recordul fiind primul partid care își anunța candidatul la Primăria Constanța în persoana lui Gihan Eserghep, în prezența lui Cristian Popescu Piedone, președintele PUSL la nivel central, iată că pentru președinția Consiliului Județean Constanța încă au loc negocieri.

Surse politice au declarat pentru Cuget Liber că, la acest moment, se poartă discuții și se ia în calcul ca Gihan Eserghep, candidat la Primăria Constanța, să facă echipă cu actualul președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Potrivit ultimelor sondaje, cu Gihan Eserghep candidat pentru Primăria Municipiului Constanța, partidul a început să conteze pentru electoratul de la malul mării. În acest context și ținând cont de experiența pe care Mihai Lupu o are la nivelul administrației județene, cel mai probabil, cu acesta candidat pentru CJC, PUSL va conta și în județ.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor bate palma pentru a face echipă la alegerile locale din 9 iunie, cu atât mai mult cu cât constănțenii așteaptă cu nerăbdare anunțarea unui candidat pentru Consiliul Județean Constanța din partea PUSL.

Comentează știrea

truck
30 martie

deci i-a dat voie seful lui de la Metropolitan sa vorbeasca

Adora
30 martie

Ca profesionist este bun, ca politician nu ca doar a distrus PNL ul ca s a vandut iesfit si la acceptat pe Banias sialti ciorditori

Hutuca
30 martie

Se vinde ieftin si a distrus PNL ul!Pacat de unii primari care mai ridica partidul, acest tradator inconjurat de non valori este un NIMENI.

teo
30 martie

Bravo, baieti! Cred ca este cea mai buna varianta auzita pina acum. Gihan, un om de afaceri exceptional si Mihai Lupu, un bun administrator al judetului.

Pagina a fost generata in 0.5216 secunde