VideoLive Text Europarlamentarul Maria Grapini participă la Conferința Județeană a PUSL Constanța. Peste 500 de femei sărbătoresc 1 Martie

1027
Aproximativ 500 de femei sunt prezente la această oră la Conferința Județeană a PUSL Constanța, care are loc în incinta unui restaurant din oraș. 


După conferință va urma o petrecere organizată cu ocazia Zilei de 1 Martie. La eveniment este prezentă și Maria Grapini, europarlamentar PUSL. 


Se va stabili președintele organizației județene a PUSL Constanța, în persoana lui Florentin Chiforeanu, el fiind singurul candidat și totodată se va valida candidatul PUSL la Primaria Constanța, Gihan Eserghep.


Maria Grapini: „Ne-am întâlnit într-o zi specială aici la Constanța că este 1 Martie și vreau să spun tuturor doamnelor și domnișoarele un călduros „La mulți ani” și mai este specială pentru că suntem prezenți la conferință și avem alegeri. Echipa PUSL de la Constanța este o echipă recent înființată, o echipă unită, foarte activă și vreau să-i felicit. Sunt prezenți 500 de oameni aici prezenți din tot județul, avem și un candidat extrem de determinat, avem și un candidat pentru primar și noi am venit să-i alegem”.


În aceste momente se intonează imnul partidului PUSL.


Gihan Eserghep: "Avem peste 500 de membrii cu adeziunile scrise și semnate. Le-am adus aici pentru a le vedea toata lumea. Avem în sală reprezentanți din Tuzla, Dobromir, Costinești, Medgidia, Năvodari, Mangalia, Cobadin, Techirghiol și din alte orașe și comune."
Gihan Eserghep: "Vă propun să îl votați în funcția de președinte al Organizației Județene PUSL Constanța pe Florentin Chiforeanu. Nu mai avem nevoie de numărători. El este vechiul și noul președinte."


Florentin Chiforeanu: "Mulțumesc pentru încrederea pe care o aveți în mine. Sunt emoționat. Prima dată am fost la o adunare politică atunci când aveam 11 ani. La rândul meu propun spre vot Biroul Executiv Județean format din următorii colegi: Gihan Eserghep-prim vicepreședinte, Giani Nebunu de la Tuzla, Mirabela Cherim de la Medgidia, Bogdan Ciobanu din Constanța, Victor Bulacu, Mamudie Erdin de la Mangalia, Vica Pavlov de la Costinești, și Cristi Ionescu de la Dobromir"


Gihan Eserghep: "Vreau să urez tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și luminoasă. Trebuie să respectăm persoanele de genul feminin de lângă noi. Să aveți parte cât mai bun și fericit. Propun să încetăm partea de politică și să va spun că trăim într-un oraș frumos, cu multiple posibilități de dezvoltare. Un oraș binecuvântat de mama natură. Dar acum este un oraș gri, cenușiu, în care toată lumea este tristă și nervoasă. Toți ne enervăm din cauza traficului. Oamenii trebuie să se prezinte la vot. Să voteze pe cine vor ei dar să se prezinte. Acum 4 ani de zile în Constanța prezența la vot a fost de 32,5 la sută. Extraordinar de mică. Avem o administrație locală care suferă de răzgândit din 2 în 2 săptămâni. Nu se consultă cu opinia publică. Primăria nu are deschidere față de cetățeni. După 3 ani de zile abia ieri s-a organizat prima ședință de Consiliu Local cu prezență fizică. Primarul trebuie să aibă curaj să se uite în ochii presei și a populației. Vreau să lăsăm în urma noastră un oraș în care să ne dorim să locuim cu toții. Dacă tot cheltuim bani haideți sa îi cheltuim cu cap. Este puțin până în iunie. Timpul scurt nu ne va dă voie să vorbim cu toți. Cea mai bună campanie electorală este cea făcută de la om la om, din gură în gură."


Florentin Chiforeanu: "Pe 9 iunie mergem la vot. Vom vota primarii, vom vota liste cu consilieri locali și liste cu consilieri județeni care se vor ocupa de județul nostru. Consilierii județeni ar trebui să se ocupe cu proiectele de mare infrastructură. Județul Constanța are 3 lucruri naturale de valoare: Dunărea, Marea Neagră și Vântul. Trebuie să vedem cum vom putea face bani din toate acestea"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4303 secunde