Preşedintele CJC, Mihai Lupu, nu renunţă! Insistă pentru retragerea instituţiei din Asociaţia de Dezvoltare Durabilă

3849
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, nu renunţă! Insistă pentru retragerea instituţiei din Asociaţia de Dezvoltare Durabilă - fond-sedinta-cjc-iar-1713540270.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, i-a convocat pe aleşii judeţeni în şedinţă ordinară pentru data de miercuri, 24 aprilie, cu începere de la ora 10:00. Pe ordinea de zi se află 17 proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Unul dintre ele vizează aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului județului Constanța pentru activități de tineret de interes local, conform Legii nr.350/2006.

După ce la ultima şedinţă extrordinară a Consiliului Judeţean Constanţa care a avut loc în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, pe ordinea de zi s-a aflat un proiect prin care preşedintele CJC, Mihai Lupu, cerea retragerea instituţiei din Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa şi proiectul nu a fost adoptat, acest proiect este din nou pus pe ordinea de zi a şedinţei.

Transportul în cadrul judeţului Constanţa este un obiectiv foarte important, astfel că aleşii judeţeni vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de atribuire a contractului de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate în județul Constanța – LOT3: GRUPA 03, pentru procedura de negociere fără invitație prealabilă la o procedură concurențială de ofertare.

Totodată, pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se mai află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Spitalul din Agigea se află şi el în atenţia consilierilor judeţeni şi din acest motiv aceştia vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție „Lucrări de reabilitare și modernizare a corpului C1” Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea” – faza P.T.

Tot la capitolul medical, aleşii judeţeni vor vota şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024, pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.

Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor are activitate în toate comunele judeţului Constanţa, astfel că pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se află şi proiectul de hotărâre privind modificarea arondării actuale a unităților administrativ-teritoriale deservite de Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidență a Persoanelor Techirghiol și Negru Vodă prin înființarea unui nou Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în Comuna Topraisar.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei face referire la construirea centrului de dezintoxicare care ar urma să fie construit în comuna Băneasa. Atfel, aleşii judeţeni vor vota şi proiectul de hotărâre privind preluarea bunurilor imobile (terenuri A532/131-630 mp și A532/135-1950 mp), din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri. Şedinţa va avea loc în format fizic, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4252 secunde