Video Noutăţi în privinţa Spitalului de Pediatrie de la Constanţa. "Suntem pe ultima sută de metri"

6082
1
Noutăţi în privinţa Spitalului de Pediatrie de la Constanţa.
Lucrările la Spitalul “Mama și Copilul” ar putea începe până la sfârșitul lunii mai. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, spune că în această perioadă se obțin ultimele avize, astfel încât să poată fi demarată construcția.

“Suntem pe ultima sută de metri. Acum am contractat consultantul care va aviza toate proiectele, mai avem de luat avizul ISU și vom obține autorizații de construcție, evident, pe ultima fază și chiar voiam să lansăm acest obiectiv fantastic. Cred că până la sfârșitul lunii mai vom demara și construcția, deci oricine își dorește să împiedice acest proiect, n-o să mai poată”, a afirmat preşedintele CJC, Mihai Lupu.
Conform contractului de finanțare, acestea au termen de finalizare sfârșitul lunii iunie 2026.

Noua construcție va avea funcția unui spital și va fi destinată Maternității, respectiv secțiilor de Obstetrică-Ginecologie I și II, Neonatologie, Pediatrie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică.

Clădirea va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere. Aici vor funcționa secțiile Pediatrie, Neonatologie, Chirurgie-Ortopedie Pediatrică și Obstetrică-Ginecologie. Imobilul va avea un regim de înălțime D+P+4E, o suprafață construită de 5.500mp și una desfășurată de aproximativ 29.120mp.Comentează știrea

Gigi Berlogea
23 aprilie

Hai nu serios chiar acum inainte de alegeri asteptati toate avizele. Cine va mai crede si de ce tocmai in curtea spitalului judetean daca ne luam dupa prezentarea video. Sa construim pe toate spatiile verzi in Constanta si asa avem prea multe spatii verzi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4141 secunde